Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

“Studentu Paradīze” atklāj galvenos māksliniekus un uzsāk “VIP” biļešu tirdzniecību

Jānis Dāboliņš, 17.08.2009. 17:55 | komentāri (1)

Pirmdien, 17.augustā “Studentu Paradīzes” organizatori nosauc galvenos no kopumā 30 māksliniekiem, kuri šogad uzstāsies “Studentu Paradīzē”. Vienlaicīgi organizatori prezentē “Studentu Paradīzē” vēl nepieredzētu “VIP” priekšrocību programmu, ko varēs baudīt tie apmeklētāji, kas iegādāsies “VIP” biļetes. Šodien tiek uzsākta arī šo “VIP” biļešu tirdzniecība.


Šogad uz galvenās skatuves apmeklētājus izklaidēs “Tumsa”, “Instrumenti”, Aisha, “PER”, Ivo Fomins, savukārt uz alternatīvās skatuves, kas tiks izbūvēta “Arēna Rīga” trešajā stāvā, uzstāsies “Dzelzs Vilks”, “Triānas Parks”, “Iedomu Spārni” un grupa “Dziļā Nemaņā”. Lai paplašinātu “Arēna Rīga” teritoriju un nodrošinātu ērtu, patīkamu izklaidi, pie arēnas “Studentu Paradīzes” organizatori izbūvēs un labiekārtos ietilpīgu telti, kurā klubu mūzikas ritmos apmeklētājus izklaidēs DJ Kaspar Kondrat, Dj Crash, DJ Deros, DJ [Ex] da Bass, DJ Lejasmeijers u.c. Uz skatuvēm gaidāmi arī neaizmirstami deju un modes šovi, atraktīvi konkursi, pārsteigumi no organizatoru un vakara vadītāju puses. Tāpat arī paralēli muzikāli izklaidējošajai programmai, darbosies augstskolu interaktīvie stendi, kur ikviens pasākuma apmeklētājs varēs izklaidēties pēc sirds patikas, ļaujoties studentiskām izdarībām. Augstas izšķirtspējas galveno mākslinieku bildes un “Studentu Paradīzes” logo varat atrast mūsu interneta mājas lapā, tiešā adrese: h
ttp://www.studentuparadize.lv/sp-medijiem.zip.

Vēl viens šī gada “Studentu Paradīzes jaunums ir “VIP” biļetes un to īpašniekiem sniegtās priekšrocības, starp kurām: ieeja atsevišķā papildus zālē jeb “VIP zālē”, kur pazīstami Latvijas DJ'i spēlēs klubu mūziku un kur tiks piedāvāta īpaša izklaides programma, kas ietver arī ekskluzīvu “FHM” gada seksīgāko studenšu speciāli sagatavotu šovu un citus pārsteigumus. Tāpat arī “VIP” apmeklētāji varēs “atvilkt elpu” atsevišķā atpūtas zonā,  un pat iekļūt pasākumā pa atsevišķa ieeju, būs arī īpaši “VIP” personām domāts un aprīkots bārs, garantēta drēbju novietošana atsevišķā garderobē bez papildus maksas, kā arī atsevišķa smēķētava blakus “VIP” zonai un  atsevišķas, apsargātas sēdvietas tribīnēs ar lielisku skatu uz “Studentu Paradīzes” galveno skatuvi, kā arī tiks nodrošināta tieša piekļuve no VIP sēdvietu sektora tālāk uz deju grīdu pie galvenās skatuves. Lai nodrošinātu pietiekoši augstu servisu un ērtības visiem VIP biļešu īpašniekiem, ir pieejamas tikai “700” VIP biļetes.

"Studentu Paradīzi 2009" ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu organizē studenti no sekojošām augstskolām: "Rīgas Tehniskā universitāte", "Biznesa augstskola Turība", "Latvijas Lauksaimniecības universitāte", "Rīgas Stradiņa universitāte", "Banku augstskola", "Informācijas sistēmu un menedžmenta augstskola", "Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola", "Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija", "Vidzemes augstskola", "Rīgas Ekonomikas augstskola", "Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija", "Transporta un sakaru institūts", “Ekonomikas un kultūras augstskola”, “Latvijas Kultūras Akadēmija”, “Baltijas Starptautiskā Akadēmija”, ”Latvijas nacionālā aizsardzības akadēmija”   un ”Starptautiskās praktiskās psiholoģijas augstskola”. Uz svētkiem aicinām visus, kuros mīt studentu gars!

Biļetes meklējiet "Biļešu Serviss" kasēs, “www.bilesuserviss.lv” un interneta mājas lapā “Arenariga.com”. Patlaban vēl tirdzniecībā ir biļetes pieejamas par sākumcenu, taču pārdošanas tendences rāda, ka pavisam drīz šīs salīdzinoši lētās biļetes varētu beigties.

Mūs atbalsta: “ROCKSTAR” energy drink, Nacionālais e-dienests “Inbox.lv”, “JCDecaux”, "Draugiem.lv", "Atlants.lv”, “I/C Olympia”, “Cinamon”, "Arēna Rīga", "FHM", "Cosmopolitan", "E3 projkets", "1188.lv", "Corporate", "Randoms", "Double Coffee", "NightLife.lv", "Krabjiem.lv", "City Fitness", “OE TV”, “One.lv”, “SEMS”, “Līvu Akvaparks”, “Studentlife.lv”, “Ditton Būve”, “King Coffee”, ”Blue Box”, “Club.lv” un "E-Skola.lv". Oficiālais radio: "European Hit Radio".

Studenti dažādi – paradīze viena. Tiksimies paradīzē, “Studentu Paradīzē”! “Arēna Rīga” 25.septembris.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV