Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Rīgas svētkos Andrejsalā – aizraujoša pastaiga pa promenādi

andrejsala.lv, 18.08.2009. 14:39

Sestdien, 22. augustā, no pulksten 11.00 līdz 24.00 Pilsētas Jahtklubs aicina rīdziniekus un pilsētas viesus aizraujošā pastaigā pa promenādi Andrejsalas ziemeļu daļā. Pilsētas Jahtklubs būs sarūpējis pārsteigumu pilnu ceļojumu – nekur tālu nav jābrauc, lai sajustu, ka pasaule ir pasaulē. Pilsētas svētku viesi Andrejsalā varēs nokļūt ar speciālu autobusu, kas kursēs no 11. novembra krastmalas (jāseko attiecīgām norādēm).

Tepat, Andrejsalas ziemeļos, ikvienam klātesošajam būs iespēja jahtkluba promenādē sastapt mīmus, rumbas dejotājus, dzīvus pērtiķus un citus eksotiskus dzīvniekus, ielu muzikantus un māksliniekus. Būs iespēja mieloties ar svaigām Baltijas jūras delikatesēm, Latvijas mežu veltēm un atspirdzināties ar pašmāju dzīvo alu.

Ļaujieties vēja un saules burvībai, izvizinieties ar jahtu! Īpaša programma – arī bērniem.

Daugavas krastā izvietotajā terasē Schoonis darbosies brīvdabas kino – te visu dienu varēs skatīties filmas: klasiku, burāšanas sacensību video, animācijas filmas. Terasē viesi varēs nogaršot vīnus un baudīt mirkli romantikas, vērojot Rīgas gleznaino panorāmu.

Nāciet uz Andrejsalu un lepojieties, jo Rīga ir skaistākā ostas pilsēta!

Plašāka informācija par Rīgas svētkiem un pasākumu programmu – šeit.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV