Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Komentāri rakstam: Rīgas svētku laikā – rekordliels uguņotāju skaits

jaunākie lejā

Vita 22.08.2009. 22:59

Es par to ugunjossanu. Skatos pa TV kaa nenormaalos aatrumos milzu nauda izkuup gaisaa. Runaajaam ar viiru, vai tiessaam ssijaa kriizes laikaa tas viss ir nepieciessams. Mees ar viiru arii esam abi palikussi bez darba un bez naudas, krediiti ir jaamaksaa, bet nauda nav. Skatoties uz sso visu, kad valstij jaataupa njemot nost pensionaariem un maaminjaam naudas taadu grandiozu saluutu taisiit??? Nu nezinu kur taa moraale. Kaa var kaut ko taadu uztaisiit ja valsts ir gandriiz izputeejusi??? Vai taa ir taa naudinja ko nonjeema pensionaariem un maaminjaam?

didzisF 23.08.2009. 10:39

Vakar biju Rīgas svētkos. Bija divas dažādas gaisotne viena kura valdīja Vērmanes dārzā, Viss pārdomāts retro stilā veidota vide, skan pa;sadrbnieku mūzicēšana. Bija patīkami te uztureties, Cilvēki atverti smaidīgi un pretīmnākoši. Visur valda latviska noskaņa. Otra vieta Krastmalā bija pilnīgi nesakārtota vide, kuru okupējis ALDARIS, Visur viens un tas pats piedāvājums. Aldara alus un šašliki.
Nebija padomāts par atkritumu savākšanu viss palika tur kur cilveki ēda - nākamam nebija patīkami nākt šājā vietā. Nebija arī pietiekoša daudzumā galdi. Tie kaut kādā nesakārtotā veidā izvietoti gājēju straumes malā. Nevilināja tur uzkavēties, Arī skatuves novietojums nepareizs ar skatu pret Daugavu paredzēts mazam skatītāju lokam, Arī video ekrāni vērsti pret Daugavu nebija iep;ejams vērot koncertu atrodoties ēdamielā. Nu galīgs sviests.
Mukām no turienies ko kājas nes, Arī salūts kā konkurss bija pabāls daži labi salūta priekšnesumi mijās ar bālam prezentācijām, īss mirklis un viss beidzas tad gaidam ilgi nākamo. Nav pacilātības un pozitīvas emocijas kulminācijā, Nu tā ka sajūsmā sirds sitas straujāk. Nakamgad noteikti neiešu uz šādu salūtu konkursu. Tas nav nekas tāds kas rada patīkamas emocijas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV