Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jau rīt notiks Rīgas Ūdens svētki

Kristīne Runce, 21.08.2009. 12:09

Jau šosestdien Daugavas akvatorijā starp Vanšu un Akmens tiltiem notiks pirmie Rīgas Ūdens Svētki. Skatītājiem Krastmalā un uz AB DAMBJA skatītājiem būs iespēja vērot ne tikai ūdens motociklu paraugdemonstrējumus, bet arī ūdens slēpotāju šovus. Rīgas Ūdens Svētku aktivitātes no plkst. 16:00 tiks komentētas arī 11. Novembra krastmalā uz lielās skatuves.

Rīgas Grand Prix sacensības ūdens motocikliem notiks vairākās klasēs. Apmeklētājiem būs iespēja redzēt ūdens motociklu spēcīgākos pilotus no Krievijas Aleksandru Kuramšinu un Jekaterinu Toloknovu, kā arī Latvijas ātrākās dāmas uz ūdens Nelliju Šlēgelmilhu un Lieni Alleri. Sacensībās un paraugdemonstrējumos piedalīsies Baltijas un Skandināvijas valstu, Krievijas un Latvijas ūdens motosportisti, kuriem ir augsti rezultāti starptautiskās sacensībās, tajā skaitā pasaules čempioni un čempionātu līderi.

Sacensību noslēgumā būs „Freestyle Show”, kuru izpildīs Eiropas labākie ūdens motociklisti. Latvijas vēsturē šāds šovs notiks pirmo reizi un būs redzams tieši Rīgas svētku laikā rīdziniekiem un Rīgas viesiem.

Skatītājiem, kas vēlas vērot Rīgas Ūdens Svētkus no AB DAMBJA, tikties ar sportistiem, klausīties sportiskus komentārus, piedalīties konkursos, redzēt jaunākos ūdens motociklus, motorlaivas un aksesuārus, ir iespējams iegādāties VIP ieejas kartes. VIP biļešu īpašniekiem ieeja AB DAMBĪ jau no plkst. 12:00. Ieejas kartes var iegādāties "BIĻEŠU SERVISA" kasēs visā Latvijā. Ieejas kartes cena – Ls 10, bērniem līdz 16 gadiem ieeja bezmaksas.

RĪGAS ŪDENS SVĒTKI top sadarbībā ar Rīgas Domi, būvfirmu RE&RE, Cēsu alu, pasākumu operatoru UNTITLED un informatīvajiem atbalstītājiem – Radio SWH, Sporta Avīzi, žurnālu ŽZL un interneta portāliem www.tvnet.lv, www.orb.lv, www.fhm.lv, www.parsportu.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV