Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē rit uzņemšana neklātienē

Gundega Kreicberga, 25.08.2009. 11:20

Līdz 28. augustam Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultāte (LU SZF) uzņem studēt gribētājus Komunikācijas zinātnes nepilna laika neklātienē (ar apmācību sestdienās un specializāciju sabiedriskajās attiecībās, reklāmā un žurnālistikā) un Politikas zinātnes nepilna laika neklātienē (ar apmācību sestdienās un specializāciju starptautiskajās attiecībās, publiskajā politikā un pārvaldē, politikas teorijā un salīdzināmajā politikā).

LU SZF Komunikācijas studiju nodaļas vadītāja prof. Inta Brikše vēlmi izglītību iegūt neklātienē uzskata par situācijai atbilstošu: „Ne mazums ir tādu, kuriem bija iesākta izglītība, tādēļ tieši šobrīd cilvēki saskata nepieciešamību novest šo procesu līdz galam, jo mainīgā darba dzīves aina izvirza izteiktākus konkurences nosacījumus. Neklātiene ir elastīgs un vieglāk realizējams studiju veids, kurš salāgojams kopā ar citiem darbības virzieniem, tā ir īpaši izdevīga, ja darbs saistīts ar projektiem, kuru laikā nepieciešama pilnīga atdeve, tādēļ ikdienas studijas būtu neiespējamas. Mēs organizējam neklātienes studijas, izmantojot bloku sistēmu, kurā divu mēnešu laikā var apgūt kādu konkrētu kursu. Būtiski, ka šajā nestabilajā darba tirgus situācijā mēs dodam arī iespēju mainīt apmācības veidu un nepieciešamības vai vēlmes gadījumā iekļauties pilna laika studijās.”

Dokumentu iesniegšana un reģistrācija studijām notiek visu nedēļu līdz 2009.gada 28.augustam no 10:00 līdz 18:00 LU SZF, Lomonosova ielā 1a, 219.telpā.

Nepieciešamie dokumenti (un to kopijas), lai iesniegtu pieteikumu un reģistrētos studijām: jāuzrāda personu apliecinošs dokuments (vislabāk pase!); jāuzrāda dokumenti un to pielikumi (ja tādi ir) vai arī šo dokumentu notariāli apstiprinātas kopijas, kas apliecina iegūto vidējo izglītību; jāuzrāda attiecīgās studiju programmas uzsākšanai nepieciešamo centralizēto eksāmenu sertifikāti (vai atestāts – ja vidējā izglītība iegūta līdz 2004.gadam). Reģistrācijas maksa – 15,00 lati par iesniegto pieteikuma veidlapu. No reģistrācijas maksas atbrīvoti bāreņi un 1. grupas invalīdi.

Studiju sākums – 12.septembris.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV