Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

1.septembrī Cēsīs notiks Jauniešu diena

Ieva Karlsberga, 25.08.2009. 14:07

1.septembrī Cēsu pilsētas Jauniešu dome jau septīto gadu organizē Jauniešu dienu, kas tradicionāli kļuvusi par Cēsu skolēnu svētkiem.

Pirmās skolas dienas pasākumi sāksies jau plkst.11:00 Maija parkā un bērnu laukumā. Aktivitātēm būs vienota tēma - lauku sēta. Mazos skolēnus tur gaidīs dažādas aktivitātes, radošās darbnīcas un pārsteigumi. Būs arī muzikāli priekšnesumi, kurus pasākuma apmeklētājiem sniegs Elizabete Vētra, jaunizveidotā Cēsu kora dalībnieki Kristaps Krafte un Līga Konrade, kā arī dejos deju klubs "2x2" un citi jaunie talanti.

Vakarā Jauniešu dienas pasākums turpināsies plkst.19:00 Cēsu Pils dārzā. Uzstāsies S.P.B. (Smaragda pilsētas burvji), AK69, El Mars, Liv!Band un Meribel. Cēsu pilsētas Jauniešu dome piedāvās arī kino skatīšanos, maizes cepšanu, kā arī ērtu atpūtu ar tējas baudīšanu īpašajā "chill" teltī.

Cēsu pilsētas Jauniešu domes pārstāvji atzīst, ka atlicis vēl pavisam nedaudz un būs klāt 1.septembris ar jaunu apņemšanos, atbildīgiem lēmumiem, degsmi mazākajiem un nelielu satraukumu lielākajiem, kam šis būs eksāmenu gads. Tomēr Cēsu pilsētas Jauniešu dome jau septīto gadu centīsies mazināt šo mulsumu ar lieliskām atpūtas iespējām visa vecuma jauniešiem, jauno mācību gadu uzsākot.

Visas aktivitātes būs bez maksas un pasākumu teritorijā aizliegts ienest un lietot pareibinošas vielas.

Jauniešu dienas norisi atbalsta: A/S "SEB banka", Cēsu novada dome, Cēsu rajona padome, Cēsu pašvaldības aģentūra "Vidzemes Vēstures un Tūrisma centrs", IK "Aijas Kūkas", A/S "Cēsu Alus", SIA "Spriegums", SIA "Vilders", A/S "DnB nord" banka, SIA "Radio 3", SIA "Kom - Auto", Zemessardzes 27. Kājnieku bataljons, Z/S "Kliģeni", NBS Instruktoru skola, SIA "ZAAO", bārs "Draugi", SIA "Farads", “Ramirent", autoskola "Vanags", “Jauncode Movies", “BALTA".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV