Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Banku augstskolā notiks 2009./2010.studiju gada atklāšanas svinīgais pasākums

Lauris Kupčs, 26.08.2009. 11:46

2009. gada 1.septembrī Banku augstskolā K.Valdemāra ielā 161 plkst. 10:00 notiks svinīgs pasākums, kas veltīts Zinību dienai. Uz pasākumu laipni aicināti visi Banku augstskolas docētāji un pirmā kursa studenti.

Zinību dienas pasākumu atklās BA rektore prof., Dr. Tatjana Volkova ar uzrunu pirmā kursa studentiem un akadēmiskajam personālam. Svinīgajā pasākumā pirmkursniekus sveiks arī studiju prorektore Brigita Baltača un studiju programmu direktori Elita Lielā, Gunta Innuse un Valentīna Pavlovska.

Kā goda viesis uz pasākumu ir aicināts pazīstamais mecenāts, Banku augstskolas Padomnieku Konventa priekšsēdētājs, Goda profesors Dr.oec. Edvīns Samulis, kurš jau ilgus gadus ir aktīvs Banku augstskolas atbalstītājs. 2009./2010. studiju gadā E. Samulis septiņiem sekmīgākajiem Banku augstskolas studentiem ir apmaksājis studiju maksu kādā no Banku augstskolas studiju programmām.

1. septembra pasākumā pirmkursniekus sveiks ne tikai Banku augstskolas personāls, bet arī studenti. Pasākumā piedalīsies viens no perspektīvākajiem pludmales volejbola meistariem Latvijā, maģistrantūras students Aleksandrs Samoilovs, kā arī Banku augstskolas Studentu padome (BASP).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV