Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Vai labi ir melot par cenām?

Antra, 31.08.2009. 15:52

Izlasīju šodienas „Neatkarīgajā Rīta Avīzē” rakstu par to, ka „Rimi” var nopirkt visu vajadzīgo skolai par 9,97 Ls. Tas mani ļoti iepriecināja, jo pirms mēneša zaudēju darbu un jātaupa ir ne tikai katrs lats, bet arī santīms, jo īpaši tāpēc, ka bezdarbnieku pabalstu sākšu saņemt vēl pēc kāda laika, jo jānokārto formalitātes.

Bet nu par visu pēc kārtas. Tā kā biju nolēmusi tieši šodien nopirkt savam dēlam mācībām (par laimi lielāko daļu grāmatas dod skola), izdomāju neiet uz grāmatnīcu, bet gan uz lielveikalu. Tad nu sagatavoju sarakstu, kas pirmajās klasēs mēdz būt garš, jo jāpērk gan visāda veida krāsas un zīmuļi, gan arī plastilīns un krāsainais papīrs, bez kā var iztikt jau lielāki skolēni. Biju patiešām ļoti nepatīkami pārsteigta, kad konstatēju, ka mugursomas, no kurām puika var izvēlēties ir tikai trīs – viena rozā, bet divas ar zirnekļcilvēkiem. Tas viss vēl nebūtu nekas, bet arī cenas bija virs septiņiem un deviņiem latiem, kas nozīmē, ka iekļauties NRA rakstītajā summā nav iespējams. Tad nu nekas cits neatlika, kā paņemt tikai dažas burtnīcas, lētākās krāsas, zīmuļus, flomāsterus u.c.,  iztērējotpar visu vislētāko gandrīz deviņus latus, kaut gan zinu, ka kvalitāte noteikti nav pārāk laba un skolā var gadīties, ka manu dēlu apsmej par to, ka nevarēju nopirkt visu, ko sirds kāroja. Arī mugursomu nopirkām citur par zemākām cenām.

Kāpēc avīzē raksta vienu, bet realitātē ir savādāk? Vai Eniņas kundzei nebūtu jākaunas par saviem vārdiem, jo sāpināti taču tiek mazi bērni!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV