Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Biznesa augstskolā "Turība" pieaugusi e-studiju popularitāte

Līga Ozoliņa, 02.09.2009. 12:35

Biznesa augstskolā Turība jaunajā 2009./2010. studiju gadā ievērojami audzis to studentu skaits, kuri izvēlas augstāko izglītību iegūt e-studijās jeb datorizētajā tālmācībā.

Kā skaidro Aldis Baumanis, Biznesa augstskolas Turība valdes priekšsēdētāja vietnieks, 35 procentu pieaugums e-studijās skaidrojams ar iespēju studēt jebkurā laikā un vietā, netērējot līdzekļus un laiku, lai brauktu uz lekcijām. "Turība piedāvā iespēju šādā veidā apgūt gan 1. līmeņa, bakalaura, gan maģistra studiju programmas. Arī studiju gada maksa, studējot e-studijās, ir līdz pat 500 latiem mazāka nekā studijas dienas nodaļā. Turklāt, students studijas var sākt jebkurā laikā neatkarīgi no citiem studentiem," skaidro A. Baumanis.

Šogad lielākais jauno studentu pieteikumu skaits Turībā tradicionālajās studiju formās saņemts profesionālā bakalaura studiju programmā Tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadība, tāpat savu popularitāti saglabājusi profesionālā bakalaura studiju programma Uzņēmējdarbības vadība.

Profesionālā maģistra studiju programmās šogad populārākās ir Tiesību zinātnes un Uzņēmējdarbības vadība, savukārt 1. līmeņa programmās lielākais studentu pieteikumu skaits saņemts programmā Organizāciju drošība.

Biznesa augstskolas Turība rektors Antons Kiščenko atgādina, ka tie, kuri vēl šobrīd domā par studiju uzsākšanu, ir gaidīti Biznesa augstskolā Turība: "Vēl ir iespēja atbilstoši uzņemšanas noteikumiem uzsākt studijas gan 1. līmeņa, bakalaura, gan maģistra un doktora studiju programmās."

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV