Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

“Studentu Paradīze” uzsāk lielo iesildīšanas tūri un aicina uz bezmaksas “DRIFT Party”

Jānis Dāboliņš, 07.09.2009. 10:39

Šodien, 7.septembrī, “Studentu Paradīzes” organizatori atklāj lielo iesildošo pasākumu tūri, kuras mērķis ir noskaņot Latvijas studentus uz “paradīzes baudas viļņa”. Iesildīšanas tūres ietvaros paredzēti kopumā septiņi jautri, pārsteigumu pilni un interesanti bezmaksas pasākumi, starp kuriem lielākie būs jau šo ceturtdien, 10.septembrī, notiekošais “Studentu Paradīze 2009 DRIFT Party” pie I/C “Olympia” un “Studentu Paradīze 2009 PRE-Party” klubā “Essential” 18. septembrī. Vēl iesildīšanas tūrē ir ietverti pieci mazāki, bet ne garlaicīgāki, iesildošie pasākumi pie Latvijas lielākajām augstskolām.
“Studentu Paradīze” uzsāk lielo iesildīšanas tūri un aicina uz bezmaksas “DRIFT Party”

Šo ceturtdien, 10.septembrī pie I/C “Olympia” notiekošajā “Studentu Paradīze 2009 DRIFT Party” programmā, kas norisināsies no plkst. 18:00 - 22:00, paredzēti Latvijas labāko “drifteru” paraugdemonstrējumi no “ROCKSTAR energy drink” “drift” komandas, kuri izpildīs atraktīvus trikus. Apmeklētājus priecēs mūzikas un deju priekšnesumi. Paredzētas arī nu jau par tradicionālām kļuvušas īpašas auto sacensības starp “Studentu Paradīzi” organizējošo augstskolu pārstāvjiem un atbalstītāju komandām, kurās tiek stumtas netradicionālas vai netradicionāli noformētas automašīnas un tām līdzīgi priekšmeti. Sacensībās tiks apbalvota ātrākā, oriģinālākā un skatītājiem simpātiskākā komanda. Paralēli sacensībām notiks “Studentu Paradīzes” atbalstītāju konkursi kuriem Swedbank jauniešu programma OPEN un “European Hit Radio” sarūpējuši vērtīgas balvas. “Studentu Paradīze 2009 DRIFT Party” laikā notiks “Studentu Paradīzes 2009” himnas pirmatskaņojums. Ieeja pasākumā - BEZMAKSAS! Aicinām piedalīties visus studentus un tos, kuros mīt studentu gars!

“”Studentu Paradīze” šogad nebūs tikai viens liels “tusiņš” un īstenībā nekad tāda arī nav bijusi. Tie ir mācību gada atklāšanas grandiozākie svētki, kas sastāv no daudziem jautriem un interesantiem, studentiskiem un kulturāliem, sportiskiem un netradicionāliem pasākumiem. Šogad visu septembri mēs rīkosim vairākus feinus pasākumus ar mērķi izklaidēt un satuvināt studentus, kā arī vidusskolu jauniešus. Mēs gribam sarīkot svētkus, kuri vairo pozitīvās emocijas, satuvina studentus un rada tādu kā baudas atmosfēru, kas būtu pietiekama visam mācību gadam. Mūsuprāt, jo īpaši tagad svarīgas ir kopības un vienotības sajūtas, bet pozitīvisma jau vispār nekad nevar būt par daudz. Tāpēc šogad būs vesela virkne jautru, interesantu un pozitīvu “Studentu Paradīzes” iesildošo pasākumu - un visi iesildošie pasākumi būs bezmaksas. Mēs gribam vairot labo un skaisto, uzrunāt un iesaistīt ikvienu,” stāsta “Studentu Paradīzes organizators Jānis Dāboliņš.

Otrs lielais iesildošais pasākums “Studentu Paradīzes PRE-Party” notiks „Club Essential” (Skolas iela 2). Ieeja “Studentu Paradīzes PRE-Party”, uzrādot „Studentu Paradīzes” biļeti - bezmaksas! Šī “PRE-Party” laikā apmeklētājus iesildīs “Studentu Paradīzes 2009” dīdžeji, kā arī priecēs atraktīva šovprogramma. Būs arī citi pārsteigumi. Drīzumā tiks izplatīta detalizētāka informācija par “Studentu Paradīzes PRE-Party”.

“Studentu Paradīze” ir mācību gada grandiozākie atklāšanas svētki, kas, ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu, notiks š.g. 25.septembrī “Arēnā Rīga”. Uz svētkiem aicinām visus, kuros mīt studentu gars! Biļetes meklējiet "Biļešu Serviss" kasēs, “www.bilesuserviss.lv” un interneta mājas lapā “Arenariga.com”.

Mūs atbalsta: “ROCKSTAR” energy drink, Nacionālais e-dienests “Inbox.lv”, “JCDecaux”, “TV 24”, "Draugiem.lv", "Atlants.lv”, “I/C Olympia”, “Cinamon”, "Arēna Rīga", "FHM", "Cosmopolitan", "E3 projkets", "1188.lv", "Corporate", "Randoms", "Double Coffee", "NightLife.lv", "Krabjiem.lv", "City Fitness", “OE TV”, “One.lv”, “SEMS”, “Līvu Akvaparks”, “Studentlife.lv”, “Ditton Būve”, “King Coffee”, ”Blue Box”, “Club.lv”, “KasNotiek.lv”, “Riga PARTYBUS”, "E-Skola.lv" un “Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments”. Oficiālais radio: "European Hit Radio".

Studenti dažādi – paradīze viena. Tiksimies paradīzē, “Studentu Paradīzē”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV