Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Sākas balsojums par Spīdolas balvas ekonomikā 2009 kandidātiem

Ekonomistu apvienība 2010, 08.09.2009. 14:20

Jau trešo gadu par Spīdolas balvu ekonomikā varēs lemt ikviens Latvijas iedzīvotājs, nobalsojot vai iesakot to cilvēku, kurš būtu pelnījis saņemt prestižo balvu.

Kandidātu izvirzīšana un balsojums notiek Ekonomistu Apvienības 2010 interneta vietnē – www.ekonomisti.lv

“Novērtējot tos cilvēkus, kuri velta savu darbu un enerģiju tautsaimniecības attīstībai, mēs viņiem publiski pasakām paldies par mūsu labklājību. Šajā brīdī pateikt paldies un vēlēt izdošanos ir  trīsreiz svarīgāk nekā jebkad agrāk” – atbalstu Spīdolas balvai pamato Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Visus izvirzītos kandidātus izvērtēs Ekonomistu apvienības 2010 valde atbilstoši nolikumā noteiktajiem kritērijiem: „Spīdolas balva ekonomikā tiek piešķirta par brīvās iniciatīvas, brīvā tirgus attiecību paplašināšanu Latvijas tautsaimniecībā, izveidojot jaunas tirgus saimniecības institūcijas un uzlabojot esošo institūciju darbību, konkurences nodrošināšanu un paplašināšanu noteiktā tirgus sektorā un tautsaimniecībā kopumā, ienākot ar jauniem produktiem un pakalpojumiem tirgū, kā arī palielinot indivīda brīvību ekonomikā, paaugstinot izglītības, zināšanu un prasmju līmeni”.

Iepriekšējo gadu balvas laureāti ir Einars Repše, Andris Šķēle, Bertolds Martins Fliks, Ingrīda Blūma, Vaira Vīķe – Freiberga un Andrejs Žagars.

Spīdolas balvu ekonomikā 2009 atbalsta Lattelecom, SEB banka, laikraksts Diena un Radio SWH.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV