Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Informācijas dienas Banku augstskolā

Lauris Kupčs, 16.09.2009. 10:40

Banku augstskola aicina uz Informācijas dienām, kas notiks š.g. 18.septembrī plkst.17:00 un 19.septembrī plkst.12:30 Rīgā, K.Valdemāra ielā 161, Konferenču zālē 1.stāvā.

Informācijas dienu mērķis ir iepazīstināt potenciālos studentus ar Banku augstskolas piedāvātajām studiju programmām un palīdzēt viņiem izvēlēties sev vispiemērotāko no tām. Banku augstskolas Informācijas dienās interesentiem būs iespēja uzzināt vairāk par studiju programmām, par studiju kredītiem, par darba un prakses iespējām, par kopmītnēm un bibliotēku, par studentu aktivitātēm, par studiju semestriem ārvalstu augstskolās un citiem svarīgiem jautājumiem.

Informācijas dienās skolēniem būs arī iespēja iegūt informāciju un pieteikties Banku augstskolas rīkotajiem sagatavošanas kursiem, kas domāti vidusskolu izlaiduma klašu audzēkņiem. Šogad Banku augstskolas sagatavošanas kursi tiks rīkoti no oktobra līdz aprīlim.

Sagatavošanas kursu mērķis ir ne tikai nostiprināt un papildināt vidusskolēnu zināšanas un palīdzēt sagatavoties valsts centralizētajiem eksāmeniem, kā arī iepazīstināt ar uzņēmējdarbības būtību un banku un citu finanšu institūciju darbību. Sagatavošanas kursi skolēnu arī iepazīstina ar prasībām, kādas tiek izvirzītas Banku augstskolas reflektantiem.

Banku augstskolas kursu programma ietver šādus mācību priekšmetus: matemātika, svešvaloda (vācu vai angļu valoda), latviešu valoda un literatūra, ekonomikas pamati, biznesa pamati, ievads banku zinībās, ievads finansēs.

Banku augstskola - Tavas profesionālās veiksmes ceļš!

Papildu informācija: www.ba.lv, tālrunis 67360133

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV