Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

“Studentu Paradīzi” atklās Valdis Dombrovskis un Nils Ušakovs

Liene Jasukeviča, 22.09.2009. 13:52

Jau šo piektdien, 25. septembrī, “Arēnā Rīga” notiks grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki “Studentu Paradīze”, kuru atklāšanā piedalīsies Latvijas Republikas Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, kā arī pasākuma organizēšanā iesaistīto 20 augstskolu rektori. “Studentu Paradīze” šogad solās būt daudz plašāka un interesantāka kā iepriekš un pozitīvu pārsteigumu bagāta.

Grupa “Instrumenti” uz "Studentu Paradīzes" centrālās skatuves sniegs savu vienīgo publisko koncertu Latvijā  šoruden. "Instrumenti" uzstāsies savā plašākajā sastāvā un to skatuves komanda vien sastāvēs no 20 cilvēkiem. Līdz ar to ir gaidāms spilgts, vēl neredzēts un noteikti neaizmirstams šovs. Interesantus priekšnesumus gatavo arī citi mākslinieki un iespējams, ka būs arī kāds pirmatskaņojums. Galvenie no kopumā 30 māksliniekiem, kas uzstāsies uz četrām dažādām “Studentu Paradīzes” skatuvēm, būs: Instrumenti, Aisha, Tumsa, Ivo Fomins, PeR, Dzels Vilks, Dziļā Nemaņā, Iedomu Spārni, DJ Deros, Crash, [Ex] da Bass, Kaspar Kondrat, Roberts Lejasmeijers, Kress. “Studentu Paradīzē” uzstāsies arī virkne Latvijā populārāko deju grupu un “FHM” gada seksīgākās studentes demonstrēs tieši “Studentu Paradīzes” apmeklētājiem sagatavotu šovu.

Neatņemama “Studentu Paradīzes” sastāvdaļa ir arī dažādas atrakcijas, jautri konkursi, kuriem šogad ir sarūpētas ļoti vērtīgas balvas, kas ietver pat vairākus ceļojumus uz Zviedriju kopā ar trīs draugiem un atpūtu SPA viesnīcā Igaunijā. Būs arī augstskolu izklaidējošie stendi, kuru atrakcijas neatstās vienaldzīgu nevienu.

Lai gan “Studentu Paradīzes” pasākuma vieta ir krietni paplašināta pat ārpus “Arēna Rīga” ietilpīgajām sienām un iekšējā pūļa kustība optimizēta, kā arī nodrošinātas iespējas ikvienam novietot drēbes garderobē, tomēr iekļūt arēnā varēs vien tik cilvēku, cik fiziski vienlaicīgi var ieiet pa tās durvīm. Tāpēc “Studentu Paradīzes” organizatori lūdz ierasties visus ļoti savlaicīgi, lai izvairītos no drūzmēšanās pie ieejas un garderobēm. Atgādinām, ka “Arēna Rīga” durvis atvērsies 21:00 un iekšā tikt gribētāju skaits arvien pieaugs līdz pat pusnaktij.

“Studentu Paradīze” ir mācību gada grandiozākie atklāšanas svētki, kas, ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu, notiks š.g. 25. septembrī “Arēnā Rīga”. To organizē studenti no sekojošām augstskolām: "Rīgas Tehniskā universitāte”, “Biznesa augstskola Turība", "Rīgas Ekonomikas augstskola", "Latvijas Lauksaimniecības universitāte", "Rīgas Stradiņa universitāte", "Banku augstskola", "Informācijas sistēmu un menedžmenta augstskola", "Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola", "Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija", "Vidzemes augstskola", "Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija", "Transporta un sakaru institūts", “Latvijas Kultūras Akadēmija”, "Ventspils Augstskola", “Baltijas Starptautiskā Akadēmija”, ”Latvijas nacionālā aizsardzības akadēmija”, “Ekonomikas un kultūras augstskola”, "Latvijas Universitātes Studentu Padome", ”Starptautiskās praktiskās psiholoģijas augstskola”, "Liepājas Universitāte".

Uz svētkiem aicinām visus, kuros mīt studentu gars!  Biļetes meklējiet "Biļešu Serviss" kasēs, “BilesuServiss.lv”, “Bezrindas.lv” un interneta mājas lapā “Arenariga.com”. Ar īpašu atlaidi biļetes ir nopērkamas: Atlants.lv/sp/.

Mūs atbalsta: “ROCKSTAR” energy drink, Nacionālais e-dienests “Inbox.lv”, “JCDecaux”, “TV 24”, "Draugiem.lv", "Atlants.lv”, “I/C Olympia”, “Cinamon”, "Arēna Rīga", "FHM", "Cosmopolitan", "E3 projkets", "1188.lv", "Corporate", "Randoms", "Double Coffee", "NightLife.lv", "Krabjiem.lv", "City Fitness", “OE TV”, “One.lv”, “SEMS”, “Līvu Akvaparks”, “Studentlife.lv”, “Ditton Būve”, “King Coffee”, ”Blue Box”, “Club.lv”, “KasNotiek.lv”, “Riga PARTYBUS”, "E-Skola.lv", “Sarkanais Krusts”, biedrība “Pirmie” un “Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments”. Oficiālais radio: "European Hit Radio".

Studenti dažādi – paradīze viena. Tiksimies paradīzē, “Studentu Paradīzē” - jau šo piektdien!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV