Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Valdis Dombrovskis blogo

Ilze Malaševska, 23.09.2009. 11:22

Jau ilgāku laiku Ministru prezidenta Valda Dombrovska aktivitātēm var sekot līdzi ikviens no interneta portāla „Twitter.com” lietotājiem, savukārt interaktīvākas informācijas meklētāji var apmeklēt speciāli Ministru prezidentam izveidotu mājas lapu.
Valdis Dombrovskis blogo

„Twitter.com” lietotājiem Valdis Dombrovskis piedāvā ērtāk un vienkāršāk saprast tos procesus, kas notiek valstī, atbild uz jautājumiem un iesaistās diskusijās, kā arī sniedz iespēju iegūt informāciju par to, kurā televīzijas vai radio raidījumā un cikos ikviens interesents varēs saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Savukārt ministru prezidenta mājas lapā rodama jau interaktīvāka informācija - fotoattēli, video ieraksti, kas koncentrēti paskaidro par svarīgāko, publikāciju arhīvs, dažādas atskaites, kas netieši norāda uz ministru prezidenta paveikto, savukārt atslodzes brīdim – „Joki par Valdi Dombrovski”.

Tomēr ar šiem diviem interneta resursiem uzskaitījums nebeidzas. Līdz ar profila izveidi sociālajā portālā „Draugiem.lv”, premjers raksta blogu ziņu portālā „Diena.lv” un publicē video materiālus portālā „Youtube.com”.

ASV prezidents Baraks Obama bija pirmais prezidenta amata kandidāts, kurš savā priekšvēlēšanu kampaņā aktīvi sāka izmantot interneta resursus un dažādus sociālos tīklus - „Twitter”, „Youtube”, „Facebook” un „Myspace”. Iespējams tieši šo resursu izmantošana bija viens no iemesliem, kāpēc kampaņā izvirzītie mērķi tika sasniegti un kāpēc šāda sociālo tīklu izmantošana aktivizējās arī Latvijā.

Tieši pašvaldību vēlēšanu priekšvēlēšanu kampaņu laikā partijas aktīvi izmantoja gan interneta portāla „Draugiem.lv”, gan „Twitter.com” piedāvātās „komunikācijas funkcijas”, kas pavēra jaunas iespējas partijām vai konkrētiem partijas deputātiem „runāt” ar saviem potenciālajiem vēlētājiem.

Interneta resursi:
http://valdisdombrovskis.lv/
http://twitter.com/vdombrovskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV