Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Absurds ar bilesuserviss.lv

Lasītājs, 23.09.2009. 17:15 | komentāri (9)

Laikā, kad pakalpojumiem krīt cenas un uzņēmumi pāriet uz elektroniskajām sistēmām gan norēķinos, gan pakalpojumu sniegšanā, neprasot par to papildus maksu, un pat samazinot maksājamo summu, atrodas tādi, kas mēģina uz savām ērtībām vēl iedzīvoties.
Absurds ar bilesuserviss.lv

Nepārprotami, ka elektroniskie norēķini un e-biļetes ir atvieglojušas daudzu cilvēku dzīves, nav jāskrien un jāmeklē pa visu pilsētu, kur var nopirkt biļetes uz vajadzīgo pasākumu, tērējot tam savu dārgo laiku. Piemēram, Forum Cinemas jau no laika gala piedāvā pirkt biļetes internetā un jau vairāk kā gadu piedāvā atlaides, pērkot tās Forum Cinemas mājaslapā. Iemesls tam ir pavisam vienkāršs no uzņēmuma puses - tiek atslogoti cilvēku un tehniskie resursi, vieglāk ir plānot un paredzēt iespējamos ieņēmumus un apmeklējumu, kā arī vieglāk izvērst reklāmas pasākumus.

Taču šodien, pērkot biļetes bilesuserviss.lv sistēmā, saskāros ar klaju bezkaunību - par e-biļeti jāmaksā papildus 1 LVL! Tas, ka es neapgrūtinu pašu Biļešu Servisu ar iešanu pie viņu menedžeriem, netērēju viņu dārgo papīru un tinti, man vēl maksā papildus naudu. Protams, 1 LVL tā nav liela nauda, bet runa šeit iet par principu - mūsdienās, kad viss attīstās uz to pusi, lai klientam sniegtu maksimālas ērtības, neprasot par to papildus maksu, atrodas atsevišķi uzņēmumi, kuri domā, ka vēl var uzvārīties.

Ceru, ka Biļešu Serviss arī kādreiz nāks pie prāta un palielinās savas tirgus daļas, izmantojot pircējiem draudzīgu pieeju.

Atgādinām, ka lasītāju viedokļus un komentārus gaidām e-pastā info@easyget.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV