Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Sanktpēterburgā rīko «Latvijas Dienu»

Ārlietu ministrijas Preses centrs, 30.09.2009. 11:58

30.septembrī Sanktpēterburgas Valsts Ekonomikas un finanšu universitāte rīko «Latvijas Dienu». Šī pasākuma ietvaros ar Latvijas ekonomiku un kultūru tiks iepazīstināti studenti, pasniedzēji un universitātes sadarbības partneri.

Sanktpēterburgas Valsts Ekonomikas un finanšu universitāte ir viena no vecākajām un lielākajām ekonomikas augstskolām Krievijā, kurā mācās vairāk nekā 13 000 studentu. Universitāte savā darbībā aktīvi uztur sakarus ar vadošajām Eiropas universitātēm realizējot starptautiskās apmācību programmas.

«Latvijas Diena» universitātē tiek rīkota ar Latvijas ģenerālkonsulāta Sanktpēterburgā atbalstu. Studentiem un pasniedzējiem būs iespēja noklausīties Ģenerālkonsules Ivetas Sers lekciju par tēmu «Latvijas un Krievijas tirdzniecības un ekonomikas sadarbība: šodiena un perspektīva».

«Latvijas Dienas» ietvaros universitātē notiks arī zinātniski-praktiskais seminārs «Pasaules finanšu krīzes ietekme uz banku apdrošināšanas sistēmām Krievijā un Latvijā - sadarbības shēmu meklēšana finanšu krīzes pārvarēšanai». Diskusijā piedalīsies gan teorētiķi - Sanktpēterburgas vadošo augstskolu zinātnieki, gan praktiķi - Krievijas Ziemeļ-Rietumu banku asociācijas, VTB bankas, Investīciju bankas, Apdrošināšanas kompānijas SOGAZ, kā arī Sanktpēterburgas valūtas biržas u.c. finanšu institūciju pārstāvji.

Pasākumā aicināti piedalīties pārstāvji no Sanktpēterburgā akreditētajām ārvalstu diplomātiskajām pārstāvniecībām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV