Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Miks Ozoliņš baumu krustugunīs

Sadarbībā ar MTV, 23.04.2007. 11:00 | komentāri (3)

Jau vairākkārt izskanējušas dažādas baumas un spekulācijas par MTV VJa Mika Ozoliņa nākotnes plāniem un attiecību statusu. Kā tad īsti ir?
Miks Ozoliņš baumu krustugunīs
„MTV Latvija” VJs Miks Ozoliņš pēdējā laikā kļuvis par daudz un dažādu baumu objektu, kam par iemeslu ir gan Mika pievēršanās savam biznesam un kino, gan šķiršanās ar dziedātāju Ellu.

„Attiecību sakarā varu apstiprināt vien to, ka esam šķīrušies. Laiks, ko pavadīju kopā ar Elīnu bija patiesi skaists, taču nolēmām, ka mums katram pienācis brīdis iet savu ceļu, tas bija apbusējs lēmums un vairāk to iztirzāt publiski mēs negrasāmies,” saka MTV VJs Miks Ozoliņš.

Komentējot baumas par attiecībām ar aktrisi Agnesi Zeltiņu, Miks saka: „Paralēli darbam MTV šobrīd strādāju arī pie kāda ļoti apjomīga projekta, kurā iesaistīta arī Agnese. Mūsu tikšanās ir tīri lietišķas. Šobrīd esmu pievērsies vienam no saviem sapņiem, esmu tam gatavojies un "briedis" jau ilgu laiku un jūtu, ka nu ir pienācis īstais laiks to realizēt.”

Līdz šim Miks ir strādājis kā režisors realitātes šovā „Talantu Fabrika 4”, politiskajā šovā „Par ko balsot”, „Dāvidšovā” un „Talantu Aģentūrā”. Tāpat Mika Losandželosā veidotā īsfilma „Appartment” saņēma skatītāju simpātiju balvu festivālā „2ANNAs”. Šonedēļ Miks Ozoliņš dosies uz Londonu, lai papildinātu savas scernāriju rakstīšanas prasmes pie Holivudā atzītā pasniedzēja Roberta Makija (Robert McKee).

Arī “MTV Networks Baltic” ģenerāldirektors Marius Veselis apstiprināja, ka Miks šobrīd strādā ne tikai MTV, bet uzsācis uzņēmējdarbību, kuru MTV pilnībā atbalsta. “Miks ir apņēmības pilns un ļoti mērķtiecīgs, mēs nešaubāmies, ka savus mērķus viņš sasniegs. MTV Miku pilnībā atbalsta, gan kā VJu, gan kā režisoru, gan nu jau arī kā uzņēmēju. Mika jaunais projekts ir drosmīgs un ambiciozs, bet tā pamatā ir pārdomāts biznesa plāns un mēs, MTV, ceram, ka viņam viss izdosies kā iecerēts,” teica Veselis.



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV