Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Izsludināts stipendiju konkurss zinātniskā grāda pretendentiem

LU Preses centrs, 13.10.2009. 14:44

Latvijas Universitāte 12.oktobrī Eiropas Sociālā fonda ietvarā ir izsludinājusi konkursu projektā „Atbalsts doktora studijām Latvijas Universitātē” visu nozaru doktora zinātniskā grāda pretendentiem* mērķstipendijas saņemšanai, lai palielinātu visu izglītības tematisko grupu augstākās kvalifikācijas doktora grādu ieguvušo speciālistu skaitu, kas spējīgi plānot, radīt un ieviest ražošanā augstas tehnoloģijas produktus, produktus un pakalpojumus ar augstu pievienoto vērtību, veicinot tautsaimniecības attīstību uz inovāciju pamata.

Jau pirmajā dienā iesniegumus mērķstipendijas saņemšanai iesnieguši 24 pretendenti. Pieteikšanās konkursam turpinās un dokumenti saskaņā ar NOLIKUMU iesniedzami Baznīcas ielā 5 (sētas mājā, 4. stāvā), 451. kabinetā līdz š.g.16.oktobrim no plkst. 10.00 līdz 17.00.

Sīkāka informācija pa tālruni:
Projekta vadītāja Elmīra Zariņa – 67034609;
Projekta vad. asistente Vita Romanovska – 67034482.

*zinātniskā grāda pretendents – doktorants, kurš sekmīgi beidzis doktora studiju programmu, bet vēl nav aizstāvējis promocijas darbu pēc doktora studiju programmas absolvēšanas vai kura akadēmiskā darbība, kas veikta ārpus programmas, tiek tai pielīdzināta, ievērojot programmā paredzēto kārtību un atbilstoši Ministru kabineta noteiktajiem kritērijiem, un kurš ir sekmīgi nokārtojis eksāmenus izraudzītajā zinātnes nozarē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV