Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Tiek meklēti Rīgas sakarīgākie skolotāji

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 13.10.2009. 15:49

Rīgas Skolēnu dome (RSD) uzsākusi akciju „Rīgas sakarīgākais skolotājs”, kas šogad notiek jau piekto gadu. Ar interneta balsojuma palīdzību tiek meklēti labākie, saprotošākie, gudrākie un skolēniem mīļākie skolotāji. Akciju “Rīgas sakarīgākais skolotājs” atbalsta SEB banka. Balsošana notiek interneta mājas lapā www.studentabanka.lv, kur jebkurš Rīgas izglītības iestāžu audzēknis vai absolvents var nobalsot par sev mīļāko skolotāju. SEB banka nodrošinājusi akcijai nepieciešamos reklāmas materiālus. Pasākumu atbalsta arī Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments un nodibinājums „Rīgas Skolēnu domes atbalsta fonds”.

Akcija „Rīgas sakarīgākais skolotājs” norisināsies divās kārtās. Pirmā kārta ilgs līdz 31. oktobrim. Tās laikā būs iespēja balsot par jebkuru Rīgas pašvaldības izglītības iestādes (skolas, bērnu un jaunatnes centra, sporta skolas, mūzikas un mākslas skolas) pedagogu mājas lapā www.studentabanka.lv. Pēc iegūto balsu skaita apkopošanas tiks izvēlēti 100 Rīgas sakarīgākie skolotāji un viņu vārdi tiks publicēti mājas lapā. Savukārt otrā kārta notiks no 2. novembra plkst. 12.00 līdz 22. novembra plkst. 23.59 un tās laikā būs iespējams balsot tikai par 100 iepriekšējā kārtā uzvarējušajiem skolotājiem. Otrās kārtas ietvaros tiks noskaidroti 50 labākie pedagogi. Pēc tam abās kārtās iegūtās balsis tiks saskaitītas un rezultātā noskaidroti 50 Rīgas sakarīgākie skolotāji. Katrā akcijas kārtā par savu mīļāko skolotāju drīkstēs balsot tikai vienu reizi.

Akcija noslēgsies ar svinīgu apbalvošanas ceremoniju 8. decembrī Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē, kad tiks sumināti 50 sakarīgākie skolotāji, kuri pēc interneta balsojuma būs ieguvuši skolēnu vislielāko atbalstu.

Plašāka informācija par akcijas norisi, nolikumu un balsošanas kārtu rezultātiem pieejama mājas lapās www.rsd.lv un www.studentabanka.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV