Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

AIZVER MUTI!

lasītājs, 16.10.2009. 23:06 | komentāri (30)

Kā Ingmārs Līdaka vienas dienas laikā kļuva par superslavenību interneta dzīlēs. Tiek drukāti viņa krekli, izplatīti video, pirkti zvanu toņi un tas viss dēļ vienas frāzes - AIZVER MUTI!
AIZVER MUTI!

Kā Ingmārs Līdaka vienas dienas laikā kļuva par superslavenību interneta dzīlēs. Tiek drukāti viņa krekli, izplatīti video, pirkti zvanu toņi un tas viss dēļ vienas frāzes - AIZVER MUTI!

Neviens negaidīja, ka ikdienā miermīlīgais un visnotaļ klusais tēls Ingmārs Līdaka, uzkāps Saeimas tribīnē, aizkaitināts ar kolēģa-deputāta Nikolaja Kabanova izteikumiem no svinamo dienu saraksta izņemt Neatkarības dienu un Lāčplēša dienu, pa visu zāli nokliegsies "aizver muti". Varbūt Ingmārs bija iedvesmojies no Dobeļa kunga izteikumiem "Nāvi okupantiem", varbūt smēlies drosmi savos dzīvnieciskajos instinktos, taču neapšaubāmi - notika tas, ko mūsdienu digitalizācijas ērā nevar apturēt - sākās "Aizver muti" izplatība pa visu internetu. Interesanti, ka tas notika neskaitāmas reizes ātrāk nekā Slaktera "nothing special" un miljonāres Solimas "Latvian spa".

Lūk arī pats oriģināls "aizver muti":

Praktiski uzreiz noreaģēja www.uzvelckreklu.lv brigāde un sāka ražot kreklus "kreisais zvēru un putnu dārzs"

Nedaudz vēlāk www.draugiem.lv parādījās milzu banneris ar Ingmāru Līdaku un spārnoto tekstu "aizver muti", kurš veda uz mobilo telefonu melodiju mājaslapu, kur par attiecīgu samaksu var iegūt Ingmāra balsi savā telefonā.

Kreatīvāki cilvēki izcēlās ar Popūriju:

Kā arī tika samiksēta ļoti skaista dziesma "Muti ciet" ar jau pieminētā Dobeļa kunga virtuālo līdzdalību:

Ingmārs Līdaka ir ierakstījis savu vārdu ne tikai Latvijas interneta vēsturē, bet arī tautas mutvārdu folklorā un spārnotais teiciens "aizver muti" ļoti iespējams iegūs arī kādu balvu, kad tiks kronēti Gada Vārdi un Nevārdi. Es domāju ar šo viss nebeigsies, jo ir pagājusi nedaudz vairāk kā diennakts, tā kā sekojiet līdzi notikumiem internetā!

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV