Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Sāk kriminālprocesu pret puisi, kurš uzkāpa Vanšu tilta smailē

LETA, 28.10.2009. 13:52

Valsts policija par huligānismu uzsākusi kriminālprocesu pret 21 gadus vecu puisi, kurš vakar uzkāpa Vanšu tilta smailē, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītāja Sigita Pildava.

1988.gadā dzimušais jaunietis kopš vakardienas atrodas mediķu novērošanā. Veiktās ekspertīzes apliecinājušas, ka jaunais vīrietis vakar nebija lietojis nekādas apreibinošas vielas.

Tad, kad mediķu konsīlijs būs paziņojis savu atzinumu par jaunieša veselību, policija lems par tālāku izmeklēšanas darbību veikšanu, jo patlaban arī nav skaidri motīvi puiša rīcībai, uzkāpjot tilta smailē.

Kā vakar pastāstīja Pildava, jaunietis tilta smaili nav atstājis labprātīgi - ar viņu ilgstoši runājis policists-psihologs, taču nav izdevies panākt, lai jaunietis no tilta nokāptu pats. Kādā brīdī jaunieša uzmanība atslābusi, un to izmantojuši policisti, kuri jaunieti nocēluši no tilta.

Vīrietis tilta balsta smailē pavadīja vairākas stundas. Kā ziņots, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informāciju par kāpēju no aculieciniekiem saņēma plkst.14.28.

Šī nav vienīgā reize, kad cilvēki mēģinājuši uzkāpt pa tilta vantīm. Visi gadījumi beigušies ar krimināllietas ierosināšanu par huligānismu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV