Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„Rīgas Dabaszinību skola” ieguvusi pirmo vietu konkursā

Dzintra Āboliņa, 28.10.2009. 16:35

Bērnu un jauniešu vides izglītības centrs „Rīgas Dabaszinību skola” un tā direktore Daiga Kalniņa ieguvuši 1. vietu Latvijas Vides zinātnes un izglītības padomes un Vides ministrijas konkursā „Vides zinātnes balva 2009”.

„Rīgas Dabaszinību skola” ieguva 1. vietu nominācijā „Vides aktīvistu grupa” – par aktivitātēm vides zinātnē un izglītībā, kas vērstas uz vides zinātnes un izglītības attīstību, sabiedrības informēšanu un iesaistīšanu vides problēmu risināšanā, vides zinātnes un izglītības popularizēšanu. Galvenie vērtēšanas kritēriji bija: īstenotie pasākumi vides nozares attīstībai un sabiedrības informēšanai, idejas oriģinalitāte, idejas ilgtspējība.

Savukārt „Rīgas Dabaszinību skola” direktore Daiga Kalniņa ieguva 1. vietu nominācijā „Vides zinību skolotājs” – par ieguldījumu vides izglītībā. Galvenie vērtēšanas kritēriji bija: izdotie mācību līdzekļi vides izglītības attīstībai, līdzdalība un skolēnu iesaistīšana vides aktivitātēs (t.sk. piedalīšanās konkursos, atzinības raksti un diplomi), inovatīvo apmācības metožu izstrāde, vides zinātnes vasaras nometņu organizēšana un vadīšana.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV