Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LU Karjeras centrs un ECR Baltic rīko vieslekcijas ekonomikas studentiem

Latvijas Universitātes Preses centrs, 10.11.2009. 11:37

Latvijas Universitāte sadarbībā ar mazumtirgotāju, izplatītāju un ražotāju savienību ECR Baltic organizē vieslekciju ciklu LU Ekonomikas un vadības fakultātes studentiem. Pirmā šī cikla lekcija notiks 12.novembrī plkst. 18.15 LU Ekonomikas un vadības fakultātē, Aspazijas bulvārī 5, 333.auditorijā. Vieslekciju „Personāla stratēģiskā vadība” vadīs Unilever Baltic LLC personāla speciāliste Baltijā Jūlija Rajevska.

ECR Baltic un Latvijas Universitātes sadarbības mērķis ir aicināt kopā patēriņa preču nozares un augstskolu pārstāvjus, organizējot dažādus izglītojošus pasākumus, kā vieslekcijas, seminārus un mentoringa konsultācijas, lai sekmētu zināšanas par ražošanas, loģistikas un mazumtirdzniecības uzņēmumu darbības specifiku, kā arī par ātras aprites patēriņa preču nozari kopumā.

Vieslekcijas Ekonomikas un vadības fakultātē tiek organizētas, integrējot tās atbilstoši plānoto kursu saturam. Tā kā biedrība ECR Baltic ir starptautiskās organizācijas ECR iniciatīva Baltijas valstīs un liela daļa no organizācijas biedriem ir starptautiskas kompānijas, vieslekcijas notiks angļu valodā.

Par turpmākām šī cikla lekcijām informācija tiks publicēta LU Karjeras centra mājas lapā: www.karjera.lu.lv

 
Informācija par organizāciju:

Organizācija ECR (Efficient Consumer Response) ir sadarbības platforma starp ātras aprites patēriņa preču (angl. FMCG – Fast Moving Consumer Goods) ražotājiem, izplatītājiem, mazumtirgotājiem un pakalpojumu sniedzējiem. ECR darbojas kā kopīga iniciatīva ilgtermiņa sadarbības veicināšanai starp tirdzniecības partneriem visā pārtikas un plaša patēriņa preču piegādes ķēdē, ar mērķi radīt ieguvumus patērētājiem.

ECR Baltic mājas lapa: www.ecr-baltic.org

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV