Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Valmierā notiks Latvijas 91.gadadienai veltīti pasākumi

Līga Tarbuna, 12.11.2009. 12:10

Valmierā nākamajā nedēļā notiks vairāki Latvijas 91.gadadienai veltīti pasākumi.
Valmierā notiks Latvijas 91.gadadienai veltīti pasākumi

17.novembrī plkst.21.00 Valmieras Kultūras centrā sāksies svētku balle kopā ar grupām „Blēži” un „Pagrabs”. Ieejas maksa: no plkst. 21:00-22:00 Ls 1.50, no plkst. 22:00 – divi lati.

18.novembrī plkst.17.00 Valmieras Kultūras centrā notiks svētku koncerts. Koncertā piedalīsies kori „Valmiera”, „Jumara”, „Imanta”, „Skan”, „Konsonanse”, „Sudrablāse” un „Baltie bērzi”, kamerkoris „Kaķi” un solisti, deju kolektīvi TDA „Gauja”, „Agrā rūsa”, „Pastalnieki” un pūtēju orķestris „Signāls”. Pasākuma apmeklējums bez ieejas maksas.

Valmieras Kultūras centra direktore Vaira Dundure informē, ka arī Valmierā ikviens varēs iesaistīties akcijas „Trīs darbi Latvijai” pasākumos. Akcijas ietvaros valmierieši aicināti teikt labus vārdus savai valstij un pilsētai, savas mājas logos 18.novembrī iedegt gaismas simbolu – svecīti un plkst.21.00 vienoties kopīgā Latvijas himnas dziedāšanā.

18.novembrī no plkst.20.30 pie Valmieras Kultūras centra Valmieras Jauniešu dome aicina ikvienu ierakstīt labus vārdus, novēlējumu Latvijai un savai pilsētai speciāli veidotā grāmatā. Valmierieši aicināti ņemt līdzi arī gaismas piepildījumu – svecīti. Pilsētas centrā, laukumā starp Valmieras Kultūras centru un t/c „Valleta” tiks iedegti ugunskuri, lāpas un svecītes, savukārt plkst.21.00 klātesošie vienosies kopīgā valsts himnas dziedājumā.

Jāpiebilst, ka jau pirms Lāčplēša dienas pilsētas centrs ieguvis īpašu svētku noformējumu – izveidoti ar svētku tematiku saistīti vides objekti, savukārt Valmieras Kultūras centra ēkas sienu rotā lielformāta valsts karogi. 

Foto: Valmieras pilsētas pašvaldība

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV