Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Staro Rīga” ietvaros Vērmanes dārzā varēs apskatīt unikālu gaismas objektu

Vita Sirica, 13.11.2009. 12:05 | komentāri (2)

No 14. līdz 18. novembrim gaismas festivāla „Staro Rīga” ietvaros pirmoreiz Latvijā ar Tele2 atbalstu varēs redzēt tehnoloģiju brīnumu – Teslas spoli, piedzīvot daudz spilgtu izjūtu „Tele2 gaismas kvartālā” Vērmanes dārzā, kā arī kļūt par festivāla labākas fotogrāfijas autoru.
„Staro Rīga” ietvaros Vērmanes dārzā varēs apskatīt unikālu gaismas objektu

„Tele2 gaismas kvartālā” Vērmanes dārzā būs atrodams grandiozākais festivāla objekts, slavenā Teslas spole (festivāla programmā atrodams kā objekts Nr.18 “Zibens gaisma”) – tehnoloģiju brīnums, kas Latvijā apskatāms pirmo reizi. Teslas spole būtībā ir milzīgs augstfrekvences transformators, kas rada ārkārtīgi spēcīgu elektrisko lauku, demonstrējot elektrības pārveidošanos no 120 voltiem līdz pat 1 000 000 voltiem!

Iepretim Vērmanes dārzam, Merķeļa ielā 21, festivāla laikā koncentrēsies rīdzinieku un festivāla viesu karstākās vēlēšanās, jo uz Interaktīvās sapņu sienas, vienkārši nosūtot īsziņu, ar pārējiem festivāla apmeklētājiem ikviens varēs dalīties savās vēlmēs. 

Sasildīties, atvilkt elpu un izvēlēties nākamo apskates objektu visi ir laipni aicināti „Staro Rīga informācijas centrā”, par ko uz festivāla laiku būs pārtapis Tele2 klientu apkalpošanas centrs Merķeļa ielā 21. Jebkurā diennakts laikā trīs valodās par festivāla pasākumiem stāstīs arī Tele2 nodrošinātais „Staro Rīga” informācijas tālrunis. Tālruņa numurs ir 20000411, un TELE2 un Zelta Zivtiņas klientiem šie zvani būs bez maksas.

Svētku laikā norisināsies arī labāko fotogrāfiju konkurss, kurā pasākuma viesi tiek aicināti fotografēt festivāla objektus un ievietot bildes portāla draugiem.lv sadaļā „Tele2 aicina uz Staro Rīga”. Tāpat festivāla apmeklētāji ir aicināti novērtēt labākos gaismas objektus. Nobalsot var wap.tele2.lv vai sūtot īsziņu uz tālruni Nr. 20000411 ar kodu: staroXX (skaitļa vietā jāliek tā festivāla objekta numuru, kurš šķiet vislabākais, piemēram, staro02 vai staro18). Tele2 un Zelta Zivtiņas klientiem īsziņas būs bez maksas. Visi balsotāji piedalīsies loterijā, kur balvu fondā ir jauni tālruņi, ielūgumi uz Koru Karu koncertu Arēnā Rīga, dāvanu kartes ar bezmaksas sarunām un citas pārsteiguma balvas.

„Gaismas festivāls „Staro Rīga” ir brīnišķīgs pasākums, kas cilvēkus iepriecina un uzmundrina gada tumšākajā laikā, un Tele2 ir gandarīti būt par šī pasākuma atbalstītāju. Ceram, ka "Staro Rīga" dos cilvēkiem pozitīvas emocijas un ļaus paskatīties uz savu pilsētu no cita redzes punkta,” tā par festivālu stāsta Tele2 tirdzniecības un mārketinga direktors Jānis Spoģis.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV