Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Staro Rīga apmeklētāji izdzēruši 260 litrus tējas un izstāstījuši 1000 sapņus

Vita Sirica, 17.11.2009. 16:29

Pirmajās trīs gaismas festivāla „Staro Rīga” dienās apmeklētāji sildoties ir izdzēruši 260 litrus tējas un izteikuši 1000 sapņus uz Interaktīvās sapņu sienas. Īsziņās izteiktie sapņi apliecina, ka cilvēki gribētu redzēt arī cilvēkus starojam, tāpat kā to dara Rīga, un ka daudzi ilgojas pēc mīlestības, veselības un krīzes beigām. Savukārt festivāla informācijas tālrunis visbiežāk saņem jautājumus par sabiedriskā transporta maršrutiem un laikiem, „Staro Rīga” apskates objektiem un iespēju saņemt festivāla bukletus.

Trīs pirmajās festivāla dienās apmeklētāji „Staro Rīga” informācijas centrā, kas atrodas Tele2 klientu apkalpošanas centrā Merķeļa ielā 21, ir baudījuši 260 litrus tējas. Tas nozīmē, ka ar tēju sasildījušies vismaz 1300 cilvēku.

Trīs dienu laikā uz Tele2 Interaktīvās Sapņu sienas (Merķeļa ielā 21) ir bijušas lasāmas vairāk nekā 1000 īsziņas ar dažādiem Latvijas iedzīvotāju sapņiem – ap 700 ziņas saņemtas uz tālruņa numuru 20000411, bet teju trīssimt kvēlas vēlēšanās ir ievietotas portāla draugiem.lv sadaļā „Tele2 aicina Rīgu starot”. Sapņu saturs apliecina, ka cilvēki vairāk par visu vēlas mīlestību un veselību sev un tuvākajiem, kā arī laimīgu, brīvu un pārtikušu Latviju. Daudzi festivāla viesi aicina citus vairāk smaidīt un priecāties par skaisto. Ir arī ziņas, kas nes sveicienus no ārzemēs dzīvojošajiem latviešiem.

Uz informācijas tālruni 20000411 pirmo triju festivāla dienu laikā saņemti gandrīz 700 zvani. Visvairāk zvanītāju interesējušies par autobusu maršrutiem un to atiešanas laikiem, par „Staro Rīga” apskates objektiem un kur iespējams saņemt festivāla bukletus

„Staro Rīga” turpina priecēt rīdziniekus un pilsētas viesus vēl divus vakarus līdz 18. novembrim, un ikviens ir aicināts klātienē apskatīt gan tehnoloģijas brīnumu Teslas spoli „Tele2 gaismas kvartālā” Vērmanes dārzā, gan citus „Staro Rīga” objektus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV