Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

European Hit Radio rīko labdarības akciju „Sapnis par dāvanu”

Svetlana Timofejeva, 19.11.2009. 13:51

European Hit Radio līdz 11. decembrim aicina ziedot dāvanas  bērnu namu „Annele”, „Lejastrazdi” un „Gaujiena” bērniem, lai piepildītu bērnu Ziemassvētku sapņus un iepriecinātu mazās sirsniņas ar īpaši viņiem sagādātajām dāvanām.

Ziemassvētki ir ģimeņu kopā būšanas laiks. Diemžēl ir bērni, kuriem Ziemassvētki paies bez ģimenes un vecāku mīlestības. Mājas mēs viņiem nevaram dot, taču piepildīt bērnu Ziemassvētku sapņus ir mūsu spēkos.

Jau otro gadu pēc kārtas European Hit Radio aicina ikvienu klausītāju, sadarbības partneri un ikvienu interesentu iepriecināt bērnu namu bērnus ziedojot dāvanas, par kurām bērni sapņo un kas viņu Ziemassvētkus padarītu gaišākus.

Bērnu namos „Annele”, „Lejastrazdi” un „Gaujiena” dzīvojošie bērni ir ļoti dažādi, līdz ar to arī viņu vēlmes un sapņi ir ļoti atšķirīgi.  Bērni ir uzrakstījuši vēstules Ziemassvētku vecītim, kurās atklājuši, ko visvairāk vēlētos šogad atrast zem Ziemassvētku eglītes un ļoti cer, ka viņu sapnis par dāvanu tiks piepildīts. Ar bērniem un viņu vēlmēm var iepazīties, apmeklējot www.europeanhitradio.com sadaļu Labdarība.

Ja starp bērnu vēlmēm ir lietas, kas, iespējams, Tev pašam kļuvušas nevajadzīgas vai kuras neizmanto, bet tās ir labā stāvoklī, tad iesaiņo tās, pievieno norādi, kuram bērnam tava dāvana  ir domāta un līdz 11.12.2009. nogādā tās uz European Hit Radio biroju Elijas ielā 17, 5. stāvā darba dienās no 9:00 – 17:00.

Dāvinām un piepildām bērnu Ziemassvētku sapņus!

Plašāku informāciju par European Hit Radio labdarības akciju meklē www.europeanhitradio.com sadaļā Labdarība.

European Hit Radio ir vienīgā radiostacija Latvijā, kas sniedz aktuālu; precīzu un plašu informāciju par Eiropā populārākajām dziesmām. Tā ir vienīgā radiostacija, kas ēterā atskaņojamo mūziku izvēlas sekojot objektīviem popularitātes kritērijiem – dziesmu pārdošanas apjomiem, nevis radiostacijas darbinieku gaumei.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV