Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijai dzimšanas dienā vēl mīlestību, laimi un izturību

Kristīne Atraste, 19.11.2009. 20:54

Interneta vietnē www.3darbi.lv ir saņemti vairāk nekā 7300 novēlējumi dzimšanas dienā. Kopumā Latvijai ir novēlēti vairāk nekā 53 tūkstoši labi vārdi. Pārliecinoši visvairāk Latvijai ir vēlēta mīlestība, laime, izturības, ticība un spēks. Cilvēki vēlējuši arī prieku, sakoptību, bagātību, veiksmi un gudrību.
Latvijai dzimšanas dienā vēl mīlestību, laimi un izturību

Visi labie vēlējumi kopā ieausti Latvijas Zīmē 2009, ko varam skatīt pielikumā. Tajā sakoncentrētas mūsu visu labās domas par Latviju, priecāsimies, ja nākamajā gadā varēsim ieraudzīt šo spēka zīmi dabā – puķu dobēs, kalumos, jostās. Zīmju pazinējs Modris Tenisons: ...

Plkst.21:00 visi kopā vienojāmies, dziedot Latvijas himnu. Aptuveni 200 000 cilvēku pulcējušies Rīgā, Daugavmalā. Portālā draugiem.lv savu izvēlēto himnas dziedāšanas vietu atzīmēja XXXX cilvēki. Himna skanēja arī Brazīlijā, ASV, Anglijā, Francijā.

Jau iepriekš tika ziņots, ka sākot ar 13. novembri interneta vietnē www.3darbi.lv ar labo vārdu enerģiju tika uzsākta Latvijas dzimšanas dienas Lielvārdes jostas aušana. Pateicoties cilvēku aktivitātei, tika izveidoti pat vairāk kā 100 fragmentu stundā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV