Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Ar īpašiem gaismas stariem iedegta “Skonto būves” Ziemassvētku egle

Ilze Meirupska, 23.11.2009. 18:25

Laukumā pie Ministru kabineta, Elizabetes un Brīvības ielas stūrī uzņēmums “Skonto būve” kopā ar dziedātāju Jolantu Gulbi un Rīgas kori iededza krāšņu Ziemassvētku egli. Tā ir pirmā un līdz šim vienīgā svētku egle, kas turpinās pilsētas izgaismošanas tradīciju un divu mēnešu garumā ik vakaru uz visiem pilsētas nostūriem raidīs vairākus spožus gaismas starus.
Ar īpašiem gaismas stariem iedegta “Skonto būves” Ziemassvētku egle

Uzņēmums “Skonto būve” jau otro gadu pēc kārtas Rīgai, tās iedzīvotājiem un viesiem kā svētku dāvanu pasniedz krāšņu Ziemassvētku egli. Šogad eglītes iedegšanai tiks izmantotas īpašas gaismas staru projekcijas, izgaismojot pilsētas centru diennakts tumšajā laikā. Tādējādi tiks turpinātas gaismas festivāla “Staro Rīga” tradīcijas, ļaujot gaismai daudz ilgāk sildīt rīdzinieku sirdis un padarot viņu ikdienu gaišāku. 

“Mums, Latvijas cilvēkiem un Latvijas uzņēmējiem, pašiem jāparūpējas, lai ne tikai vide mums apkārt, bet arī noskaņojums mums visiem būtu gaišāks. “Skonto būve” ir aizsākusi tradīciju iedegt Ziemassvētku egli Rīgas centrā, lai tā ar savu gaismu rīdziniekiem un pilsētas viesiem sniedz prieku  un svētku sajūtu!” norāda uzņēmuma “Skonto būve” valdes priekšsēdētājs Guntis Rāvis.

Krāšņā Ziemassvētku egle ar gaismas stariem rīdziniekus un pilsētas viesus priecēs līdz pat janvāra vidum.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV