Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Andrejsalā notiks jau piektā Andrejdiena

andrejsala.lv, 24.11.2009. 10:02

SIA Jaunrīgas attīstības uzņēmums aicina Andrejsalas iedzīvotājus, iemītniekus un tās regulāros apmeklētājus uz Andrejsalas vārdadienas svinībām Enkura namā (objekts nr. 5 kartē), Andrejostas ielā 4a, 3. stāva oranžērijā pirmdien, 30. novembrī, no pulksten 17.00. Satiksimies un nosvinēsim Andrejsalas vārdadienu, kuras vadmotīvs šajā reizē ir „Iepazīsti tuvākos!”.

Svinību laikā būs iespēja iepazīties un nodibināt kontaktus ar citiem vairāk nekā 60 uzņēmumus pārstāvošiem saliniekiem, kas regulāri šeit darbojas un dzīvo. Pasākuma laikā varēs arī sastapt radošā biznesa inkubatora Andrejsalā, HUB Riga, organizatorus un noskaidrot šo un to par topošo mājvietu jauniem un radošiem uzņēmumiem.

Vakara laikā nobaudīsim svētku kliņģeri, iemalkosim tasi kafijas vai tējas, atskatīsimies uz to, ko šogad Andrejsalā kopīgiem spēkiem esam paveikuši un ieskicēsim šīs Rīgas centra jaunākās daļas attīstības galvenos pieturas punktus nākamajam darba gadam.

Sadarbībā ar Telekompāniju Forma Pro pulksten 18.30 piedāvāsim noskatīties aptuveni pirms gada Andrejsalā un cituviet Latvijā uzņemto mākslas filmu Irēnas Sendleres drosmīgā sirds. Andrejdienā interesentiem būs atvērtas AS Latvenergo Enerģētikas muzeja krātuves Andrejostas ielā 8, savukārt Andrejsalas dienvidu daļā k/n Komutators būs apskatāma grafiti mākslinieka Kiwie darbu ekspozīcija.

Uz tikšanos piektajā Andrejdienā!

Tuvāka informācija: info@jau.lv, tālr. 67358980.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV