Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Izsludina pieteikšanos uz radošo uzdevumu spēlēm „Mākoņstūmēji 2009”

Mārīte Lempa, 24.11.2009. 10:28

Tehniskās jaunrades nams „Annas 2” aicina 5. – 8. klašu skolēnus pieteikties radošo uzdevumu komandu spēlēm „Mākoņstūmēji 2009”.
Izsludina pieteikšanos uz radošo uzdevumu spēlēm „Mākoņstūmēji 2009”

Spēļu mērķis ir veicināt skolēnu radošu pieeju situāciju risināšanā, prasmi sadarboties komandā, uzņemties atbildību, prezentēt savas idejas, kā arī attīstīt skolēnu sadarbību starp dažādām mācību iestādēm.

Konkursā var piedalīties 5. – 8. klašu skolēnu komandas no skolām un interešu izglītības iestādēm. Komandas veido paši dalībnieki pirms pieteikšanās. Dalībnieku skaits komandā: 5 līdz 6. Komandas sacenšas dažādu radošu, zinātnisku, lietišķu, tehnisku uzdevumu un problēmjautājumu risināšanā, kā arī rezultātu prezentēšanas prasmē.

„Mākoņstūmēji” ir inovatīvi, tehniski, aizraujoši un radoši risinājumi, kas veicina radošas un konstruktīvas attieksmes izmantošanu dažādu uzdevumu un situāciju risināšanā. Trakas idejas un izgudrojumi. Spēle piedāvā darboties komandā, darba grupā, kā arī nepieciešamības gadījumā uzņemties līdera lomu un atbildību.

Pieteikšanās termiņš: 2009. gada 4. decembris

Organizē: Tehniskās jaunrades nams „Annas 2”

Atbalsta: Rīgas Domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments, CSDD, LMT, Prezentreklāma

Vairāk: www.tjn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV