Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Liepājā 1. decembrī tiks iedegta Ziemassvētku egle

Krista Kalnarāja, 24.11.2009. 11:23 | komentāri (1)

Saglabājot iepriekšējo gadu tradīcijas, arī šogad Liepājā krāšņā pilsētas Ziemassvētku egle tiks iedegta 1. decembrī pulksten 18:00. Daudzi mazi rūķīši no Liepājas Bērnu un jaunatnes centra aicinās visus iet rotaļās, dziedāt dziesmas, kā arī dalīs rūķu cepures. Liepājā plāno ierasties arī Ziemassvētku vecītis, kurš būs sarūpējis daudz patīkamu pārsteigumu.
Liepājā 1. decembrī tiks iedegta Ziemassvētku egle

Ziemassvētku egles iedegšana jau vairākus gadus Liepājā ir skaista tradīcija, kas Rožu laukumā pulcē lielu skaitu pilsētas un tuvākās apkārtnes iedzīvotājus. Krāšņo Liepājas Ziemassvētku egli ierodas apbrīnot arī viesi no citām Latvijas pilsētām un pat ārvalstīm. Ziemassvētku egles iedegšana ir patīkams pārdzīvojums gan lieliem, gan maziem, un šogad to paspilgtinās dažādi patīkami pārsteigumi.

Rūķīši no Liepājas Bērnu un jaunatnes centra pilsētā ieradīsies īpašā Ziemassvētku tramvajā, lai nenokavētu rotaļu balli. Kopā ar Ziemassvētku vecīti tiks dziedātas jautras Ziemassvētku dziesmas un būs iespēja tikt pie īstas sarkanas rūķu cepures. Ir zināms, ka čaklākajiem dziedātājiem un dejotājiem tiks dalītas piparkūkas, kurām piemīt Ziemassvētku brīnumspēks.

Visi, kas plāno piedalīties Liepājas Ziemassvētku egles iedegšanā, tiek aicināti līdzi ņemt arī kādu lukturīti vai priekšmetu, kas izstaro gaismu, lai Rožu laukums iedegtos daudzās mazās Ziemassvētku gaismiņās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV