Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izdots jauns metodiskais līdzeklis angļu valodas apgūšanai brīvā dabā

Inga Miķēna, 25.11.2009. 09:36

Mežs ir labākā vieta ne vien atpūtai, bet arī mācībām – aizraujoši vingrinājumi angļu valodas apguvei ārpus ierastās klases telpā atrodami AS „Latvijas valsts meži” īstenotās vides izglītības programmas „Izzini mežu” ietvaros izdotajā grāmatā „Angļu valoda mežā”.
Izdots jauns metodiskais līdzeklis angļu valodas apgūšanai brīvā dabā

„Angļu valoda mežā” ir veselīgs metodiskais līdzeklis nodarbībām brīvā dabā pamatskolas audzēkņiem, ko AS „Latvijas valsts meži” sagatavojusi, sadarbojoties ar Izglītības un zinātnes ministrijas Valsts izglītības satura centru un Zviedrijas Dabas skolām.

„Pērn izdoto metodisko līdzekli „Matemātika mežā” atzinīgi novērtēja daudzi skolotāji, tādēļ ar patiesu prieku viņu rokās nododam jauno palīgmateriālu nodarbību organizēšanai dabā un ceram, ka arī angļu valodas apgūšana ārpus klases telpām kļūs tikpat interesanta,” atklāj AS „Latvijas valsts meži” valdes priekšsēdētājs Roberts Strīpnieks.

Grāmatas atvēršanas svētki notiks 2009. gada 02.decembrī plkst.12:00 Mammadaba vēstniecībā, Ropažu novada Zaķumuižas pamatskolā – pasākuma laikā Zaķumuižas pamatskolas audzēkņi kopā ar viesiem dabā izmēģinās dažus no grāmatā aprakstītajiem vingrinājumiem. Detalizētāka informācija un žurnālistu pieteikšanās, zvanot uz tālruni 26568825, Ingai Miķēnai.

Skolotājiem, kas šajā mācību gadā piedalās „Mammadaba Meistarklasē”, jaunais metodiskais līdzeklis tiks dāvināts un izsūtīts pa pastu decembra sākumā. „Angļu valoda mežā” lieti noderēs arī tiem, kas iecerējuši piedalīties AS „Latvijas valsts meži” organizētajā „Meža olimpiādē”, kuras tēma šogad sakrīt ar jaunās grāmatas tematiku. Vairāk informācijas www.mammadaba.lv sadaļā „Meistarklase”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV