Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dobelē notiks svētku egles iedegšana

Linda Rēdliha, 25.11.2009. 15:58

Tresāš adventes laikā, 12. decembrī, plkst. 14:00 Dobelē laukumā pie novada domes notiks pilsētas egles iedegšanas pasākums “Iedegsim svētku egli”. Savukārt no plkst. 10:00 ikviens tiek aicināts uz Ziemassvētku tirdzību.

Jau vairākus gadus Dobeles pilsētas iedzīvotājiem Pilsētas egles iedegšana ir kļuvusi par nozīmīgu notikumu, kas saistās ar Ziemassvētku gaidīšanas laiku, kas priecē mūsu dobelnieku sirdis līdz pat janvārim.

Ziemassvētku tirdziņā no plkst. 10.00 līdz 16.00 iedzīvotājiem būs iespēja iegādātieties dažādus amatnieku darinājumus un dāvanas Ziemassvētkos saviem tuvajiem un mīļajiem.

Egles iedegšana īpaši priecēs mazākos pilsētas iedzīvotājus, kuri stāstā “Notikums pirms Ziemassvētkiem”, kopā ar rūķiem: Nastiņu, Drastiņu un Pastiņu izglābs Ziemassvētkus. Trešo Adventi atklās labā Feja – iededzot svētku egli. Pēc egles iedegšanas ieradīsies Ziemassvētku vecītis, kurš visus klātesošos cienās ar tēju.

Plašāka informācija par norisi Dobeles kultūras nama mājas lapā: www.kulturadobele.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV