Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Balvos iedegs gaismu novada Ziemassvētku eglē

Solvita Avotiņa, 27.11.2009. 14:21

Svētdien, 29.novembrī plkst.17.00, Centrālajā laukumā pie Balvu Kultūras un atpūtas centra notiks pasākums „Topi, gaisma”.

Jau pusstundu pirms sākuma laukumu ieskandinās Ziemassvētku dziesmas. Uz Kultūras un atpūtas centra fasādes sienām būs skatāma Balvu novada ziemas skatu projekcija. Ar dzejas rindām, dziesmām un Balvu novada Domes priekšsēdētāja Jāņa Trupovnieka aicinājumu iedegt gaismu savās sirdīs un izgaismot svētku egli, krāšņās gaismās iemirdzēsies Balvu novada Ziemassvētku egle. Pasākumā piedalīsies arī mazie rūķi no deju studijas „Terpsihora”. Viņi dejos, aicinās atnācējus iet rotaļās un rūpēsies, lai visiem rastos sirsnīga noskaņa un ikvienu pārņemtu Adventa gaišums un gaidīšanas prieks.

Ziemassvētku egli tradicionāli iededz laukumā pie Balvu pilsētas Kultūras un atpūtas centra. Šis pasākums katru gadu pulcina lielus un mazus balveniešus un pilsētas viesus. Cerams, ka šogad to kuplinās arī novada ļaudis no pagastiem. Šogad Ziemassvētku gaisma mūsu pilsētā ielīs par nedēļu ātrāk nekā tas bijis iepriekšējos gados – jau pirmajā Adventa svētdienā. Tās tāpēc, lai gaišāks pirmssvētku laiks – labākas domas, radošāki darbi un siltākas sirdis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV