Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Valmierā tiks iedegta Ziemassvētku egle

Līga Tarbuna, 30.11.2009. 15:43

Piektdien, 4.decembrī, plkst.17.00 Valmieras pilsētas centrā tiks iedegta Ziemassvētku egle. Pasākumā piedalīsies Valmieras Jaunatnes centra „Vinda” mazie dejotāji, BLOC „Māja” grupa „Pekšņi”, kā arī Žurka un Bebrs, kuri klātesošos iesaistīs rotaļās un citās aktivitātēs.

Egles iedegšanas svētkiem priekšnesumus sagatavojuši gan mazi, gan lielāki rūķi, solot arī vairākus negaidītus pārsteigumus. Ikviens valmierietis aicināts padomāt par rūķiem raksturīgu ietērpu un, nākot uz Ziemassvētku egles iedegšanas pasākumu, uzvilkt, piemēram, rūķu cepurīti.

Valmieras pilsētas pašvaldības vides speciāliste Iveta Ence informē, ka šogad Valmieras pilsētas galvenā svētku rota atrasta Valmieras mežniecības pārraugāmajā teritorijā Plāņos.

Jāpiebilst, ka Ziemassvētku egles rotāšana notiks jau tuvākajās dienās. Tāpat pilsētā tiks izvietoti arī vairāki vides objekti, radot īpašu svētku sajūtu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV