Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ar jautrām dejām un dziesmām Liepājā šodien atklās Ziemassvētku egli

Krista Kalnarāja, 01.12.2009. 09:49

Šodien pulksten 18:00 Liepājā, Rožu laukumā rūķīši no Liepājas Bērnu un jaunatnes centra aicina ikvienu liepājnieku un viesus no tuvējiem novadiem uz lielās Ziemassvētku egles iedegšanu. Paredzētas jautras dziesmas un dejas, kā arī tiks dalītas rūķu cepures. Liepājā plāno ierasties arī Ziemassvētku vecītis, kurš būs sarūpējis patīkamus pārsteigumus.
Ar jautrām dejām un dziesmām Liepājā šodien atklās Ziemassvētku egli

Rūķīši no Liepājas Bērnu un jaunatnes centra pilsētā ieradīsies īpašā Ziemassvētku tramvajā, lai nenokavētu rotaļu balli. Ir zināms, ka čaklākajiem dziedātājiem un dejotājiem tiks dalītas piparkūkas, kurām piemīt Ziemassvētku brīnumspēks. Liepājnieki tiek aicināti līdzi ņemt arī kādu lukturīti vai priekšmetu, kas izstaro gaismu, lai Rožu laukums iedegtos daudzās mazās Ziemassvētku gaismiņās.

Ziemassvētku egles iedegšana jau vairākus gadus Liepājā ir skaista tradīcija, kas Rožu laukumā pulcē lielu skaitu pilsētas un tuvākās apkārtnes iedzīvotājus. Krāšņo Liepājas Ziemassvētku egli ierodas apbrīnot arī viesi no citām Latvijas pilsētām un pat ārvalstīm. Ziemassvētku egles iedegšana ir patīkams pārdzīvojums gan lieliem, gan maziem, un šogad to paspilgtinās dažādi patīkami pārsteigumi.

Rožu laukumā uzstādīts arī Adventa vainags, kuram pāri slejas romantisks Ziemassvētku tiltiņš, kas jau pagājušajā gadā sagādāja prieka pilnus mirkļus gan lieliem, gan maziem liepājniekiem un pilsētas viesiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV