Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ziemas svinēšana Kinopilsētā „Cinevilla”

Antra Rijniece, 01.12.2009. 12:15

19. decembrī Kinopilsētā „Cinevilla” notiks Ziemas svinēšanas svētki ar Ziemassvētku tirdziņu, rotaļām, spēlēm, masku konkursu, kino skatīšanos un salmu leļļu filmēšanu.
Ziemas svinēšana Kinopilsētā „Cinevilla”

Kinopilsētas Ziemassvētku vecītis priecājas, ka šogad atkal varēs tikties ar daudzajiem Kinopilsētas apmeklētājiem, lai kopā ar bērniem un viņu vecākiem iedegtu eglītē brīnumsvecītes un jautri gaidītu tuvojamies ziemas skaistākos svētkus.

Šogad ziemas svinēšanas pasākumā Kinopilsētā goda vietā būs meža karaliene egle. Kā katru gadu tā būs izrotāta un skaista, bet šogad eglīte ap sevi vēlās pulcināt arī meža iemītniekus, tādēļ Kinopilsētas apmeklētāji varēs ierasties maskās un piedalīties masku rādīšanas un interesantāko tērpu konkursā, ko vērtēs Kinopilsētas kostīmu māksliniece. Laipni aicināti visi mazie zaķēni, lāči, eži, vāverītes un daudzi citi meža iemītnieki, lai visas dienas garumā piedalītos atrakcijās un interesantās izklaidēs.

Apmeklētājiem būs interesanti piedalīties salmu leļļu darināšanā un pašiem savas multfilmas filmēšanā, kas notiks Kinopilsētas filmēšanas paviljonā. Filmēšanas paviljonā visas dienas garumā būs arī iespēja piedalīties kino specefektu un ieskaņošanas priekšnesumos, bet kostīmniecība aicinās pārģērbties aktieru kostīmos.

Kinopilsētas objektā „Baznīca” apmeklētāji tiks aicināti skatīties filmu „Ziemassvētku Jampadracis”.

Vēsturiskajā maizes ceptuvē „Lāči” darbosies piparkūku darbnīca, bērni varēs uzstāties un priecēt pārējos ar savu priekšnesumu skaitāmpantiņu tribīnē, bet Kinopilsētas Kino muzejs aicinās apmeklētājus nesteidzīgi pakavēties atmiņās par pagājušo laiku kino vēsturi, aplūkot pazīstamu aktieru fotogrāfijas un kino rekvizītus.

Kinopilsētas krodziņā būs ēdieni un dzērieni, bet tirdziņā – ziemassvētku dāvanas un gardi našķi.

Kā katru gadu, arī šogad tiks, spēlētas spēles un rotaļas, uz skatuves uzstāsies dancotāji, dziedātāji un Kinopilsētas ziemassvētku tirdziņš smaržos pēc karstvīna un piparkūkām.

Laipni aicināti uz ziemas svinēšanu Kinopilsētā!     

Ziemas svinēšana Kinopilsētā
2009. gada 19.decembrī
no plkst. 12:00 -17:00
Kinopilsēta Cinevilla, Tukuma raj. Slampes pag.

Ieejas biļetes cena – 3Ls

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV