Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pasaules Galvenais Santa Klauss no Lapzemes apciemos Latvijas bērnus

Iveta Dortāne, 02.12.2009. 09:24

Sestdien, 5.decembrī, labdarības vizītē Latvijā ieradīsies Pasaules Galvenais Santa Klauss no Lapzemes. Bērni  Pasaules Galveno Santa Klausu varēs sastapt Rīgā, Olainē un Ogrē. Ikviens bērns tiek aicināts tikties ar  Pasaules Galveno Santa Klausu!
Pasaules Galvenais Santa Klauss no Lapzemes apciemos Latvijas bērnus

Pasaules Galvenā Santa Klausa maršruts Latvijā 5.decembrī:

Pasaules Galvenais Santa Klauss ar dāvanu maisiem dosies uz sociālās aprūpes centru ”Pļavnieki” un Iļģuciema sieviešu cietuma bērnu namu un nepilngadīgo cietumnieču nodaļu.

Ar Santa Klausa gādību Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas visi mazie pacienti saņems dāvanas. Arī

AS “Olainfarm” uzņēmuma darbinieki sarūpējuši dāvanu slimnīcai - šobrīd nepieciešamākos medikamentus - pretklepus zāles un probiotiķus jeb veselīgās baktērijas gremošanas un zarnu trakta darbības uzlabošanai. Kopumā ar šiem medikamentiem ir iespējams palīdzēt vairāk nekā 500 mazajiem pacientiem. Priekšlaicīgi dzimušo bērnu nodaļai Pasaules Galvenais Santa Klauss atvedīs īpaši mazas autiņbiksītes no “Bella”.

Plkst.12:00 - Olaines pilsētā Pasaules Galvenais Santa Klauss iedegs svētku egli;
plkst.13:00 viesosies Ogres pilsētas svētkos;
uzstādīs Santa Klausa pastkastītes bērnu vēstulēm:
13:40  Ogrē - t/c “Dauga”,
14:15  Rīgā - veikalā ”Lāčuks”, A.Čaka 72.

Plkst.15:00 Pasaules Galvenais Santa Klauss ieradīsies Stacijas laukumā Rīgā, lai iedegtu Ziemassvētku egli un sveiktu īpašos viesus – Tukuma rajona Irlavas bērnu nama iemītniekus, kuriem tikšanos ar  Santa Klausu  un dāvanas sarūpējusi VAS “Latvijas Dzelzceļš”.

Jau plkst.14 sāksies Pasaules Galvenā Santa Klausa Gaidīšanas svētku koncerts modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”, Mūkusalas 71.

Modes un izklaides centra “Rīga Plaza” vadība, atpūtas centra “Fantasy Park”, “Olainfarm“ un Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas darbinieki ir parūpējušies, lai 5.decembrī Olaines novada 30 bērnu no maznodrošinātam ģimenēm šeit atpūstos, rotaļātos un tiktos ar Santa Klausu.  

Plkst.17:00, sagaidot  Pasaules Galveno Santa Klausu, paredzēts salūts pie modes un izklaides centra “Rīga Plaza”. Santa Klauss apbalvos bērnu vēstuļu konkursa  “Kāpēc Ziemassvētki ir priecīgi?” uzvarētājus, iedegs milzīgo Ziemassvētku egli un tālāk dosies ar helikopteru!

Šogad Pasaules Galvenais Santa Klauss Latvijā viesosies jau 9.reizi. Pirmā vizīte notika 1999.gadā, kad Santa Klauss tikās ar Latvijas Republikas prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu.

Pasaules Galvenā Santa Klausa oficiālais pārstāvis Latvijā un vizīšu organizators ir Igors Proņins, “Telekompānija Forma Pro”. Igors Proņins stāsta, ka pa šiem gadiem Pasaules Galvenais Santa Klauss Latvijas bērniem ir izdalījis vairāk nekā 50 000 dāvanu.

Pasaules Galvenais Santa Klauss pateicas saviem palīgiem Latvijā: restorāniem “Gan Bei”, Ogres domei, A/S “Rīgas Piena kombināts”, A/S “'Laima”, izdevniecībai “Egmont un Latvia”, “Veiters”, veikaliem “Polaris”, raidījumam “Māmiņu klubs”, fondam “Hayesod Latvia”, restorānam “Ostas skati”, ”Kid”, ”Royal Boutique Hotel”.

Foto: Nikita Kuzmins

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV