Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Biznesa augstskola "Turība" aicina uz „Ziemassvētku balli”

Biznesa augstskolas "Turība" pašpārvalde, 02.12.2009. 11:06

Šajos grūtajos laikos viss apkārt tik pelēks, pelēks, ka pat brīnumiem vairs neviens netic. Pasakas ir domātas tikai bērniem? Nu nesaki gan, katra sirsniņa iekšēji vēlas iekļūt kādā pasakā, tāpēc Studējošo pašpārvalde tieši Tev, Student, piedāvā ļauties pasakas burvībai.
Biznesa augstskola "Turība" aicina uz „Ziemassvētku balli”

Vārti uz pasaku "Ziemassvētku balle" vērsies 10. decembrī, Biznesa augstskolā Turība. Tā sāksies 20.00 un ilgs līdz pat 03.00. Aizbildniecību par "Ziemassvētku balli" ir uzņēmušies Māris Grigalis un Līva Brūdere, kuri Tevi iepazīstinās ar tās burvību un plašumiem. Tev būs iespēja skatīt brīnumainus priekšnesumus, Tevi sagaidīs pasakaini pārsteigumi un visa ceļa garumā Tevi pavadīs dzīvā mūzika. Vakara gaitā notiks arī konkursa "Turības Karalis un Karaliene" fināls un tiks kronēti uzvarētāji.

Lai Tu tiktu ielaists pasakā, Tev jāierodas vakartērpā.

Ļauties pasakas burvībai var jebkurš BAT students un tas ir par brīvu, kā arī Tu drīksti ņem līdz vienu draugu. Viss, kas ir jādara, pie ieejas jāuzrāda ISIC  vai izziņa par to, ka mācies BAT (izziņu var saņemt SIC).

Ļauties pasakas burvībai nebūtu iespējams bez mūsu draugiem Biznesa augstskolas Turība, Tallink, A Step, Riga Top Hair, Aleksandras Kurusovas deju studijas, MOS, Mango un ESPRIT. Paldies viņiem, un ar nepacietību gaidām Tevi  "Ziemassvētku ballē" 10. decembrī, lai kopīgi ļautos pasakas burvībai!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV