Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

Radošo uzdevumu komandu spēles „Mākoņstūmēji” Annas ielā

Mārīte Lempa, 08.12.2009. 11:30

10. decembrī Tehniskās jaunrades namā „Annas 2” norisināsies skolēnu radošo uzdevumu komandu spēles „Mākoņstūmēji 2009”.
Radošo uzdevumu komandu spēles „Mākoņstūmēji” Annas ielā

Spēlēs piedalīsies 5. – 8. klašu skolēnu komandas no Rīgas un Rīgas rajona. Komandām būs jāsacenšas dažādu radošu, zinātnisku, lietišķu, tehnisku uzdevumu un problēmjautājumu risināšanā, kā arī rezultātu prezentēšanas prasmē.

Spēļu mērķis ir veicināt skolēnu radošu pieeju situāciju risināšanā, prasmi sadarboties komandā, uzņemties atbildību, prezentēt savas idejas, kā arī attīstīt skolēnu sadarbību starp dažādām mācību iestādēm.

„Mākoņstūmēji” ir inovatīvi, tehniski, aizraujoši un radoši risinājumi, kas veicina radošas un konstruktīvas attieksmes izmantošanu dažādu uzdevumu un situāciju risināšanā. Trakas idejas un izgudrojumi. Spēle piedāvā darboties komandā, darba grupā, kā arī nepieciešamības gadījumā uzņemties līdera lomu un atbildību.

Organizē: Tehniskās jaunrades nams „Annas 2”

Atbalsta: Rīgas Domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments, CSDD, LMT, Prezentreklāma

Vairāk: www.tjn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV