Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ziemassvētku vecītis un pasaku varoņi aicina uz svētku jampadraci Spicē

Antra Boitmane, 10.12.2009. 12:36

No 15. līdz 31. decembrim tirdzniecības centrā Spice ar jautrām rotaļām un neaizmirstamiem piedzīvojumiem tiks sagaidīti gada gaišākie svētki - Ziemassvētki un jaunais 2010. Tīģera gads. Katru dienu būs iespēja satikt īstu Ziemassvētku vecīti, nofotografēties kopā ar to un pasēdēt īstās salaveča kamanās. Pasākuma ietvaros ikviens tiks aicināts kopā ar pasaku varoņiem lācīti Pūku doties neaizmirstamā ceļojumā Pasaku grāmatā, radošajās darbnīcās cept piparkūkas, pušķot eglīti un saņemt brīnišķīgas dāvaniņas.
Ziemassvētku vecītis un pasaku varoņi aicina uz svētku jampadraci Spicē

T/c Spice no 15. līdz 31. decembrim vecāki kopā ar bērniem ir mīļi gaidīti uz bezmaksas Ziemassvētku pasākumiem un piedzīvojumiem tirdzniecības centrā Spice. Jautrosimies kopā ar rūķiem, iepazīsim rūķu zemi un caur rotaļām un spēlēm izdzīvosim īstu rūķu darba dienu. Ikvienam būs iespēja vecītim uzzīmēt vēstuli, piedalīties svētku pasta izlozē un saņemt brīnišķīgas balviņas no dāvanu maisa. Pagājušajā gadā t/c Spices Ziemassvētku vecītis TV3 raidījuma Bez tabu konkursā visu sabiedriskās vietās sastopamo vecīšu vidū tika atzīts par pašu īstāko, labāko un mīļāko Ziemassvētku vecīti Rīgā.

Dosimies ceļojumā Pasaku Grāmatā un satiksim sunīti Pifu, Lielo Zaķi, kaķēnu Tomu, Sūkli Bobu, Citplanētieti Mošķīti u.c. multeņu varoņus. Pasākuma ietvaros ikvienam būs iespēja noskatīties muzikālo rotaļizrādi Rūķu gads un Lācēna Pūkiņa Ziemassvētki ar Tīģeri, Trusi, Sivēnu un lāci Pūkiņu.

Jautrie un nebēdnīgie rūķi būs sarūpējuši Ziemassvētku dzejolīšu tradīciju un atjautības uzdevumu konkursiņus. Dalīsimies ar svētku ticējumiem un sacentīsimies mīklu minēšanā. Visus kārumniekus gaidīs saldas dāvaniņas un mīļi pārsteigumi!

Un tas vēl nav viss – 31. decembrī gan lielus, gan mazus gaida laimes liešana visai ģimenei un tikšanās ar „čigānieti”, kas izlieto laimi iztulkos.

T/c Spice Home 1. stāvā no 15. līdz 31. decembrim Ziemassvētku radošajās darbnīcās ikviens varēs piedalīties piparkūku cepšanā, stikla bumbu apgleznošanā un adventes vainaga gatavošanā. Kopīgi pušķosim eglīti, gatavosim īpašās pirkstiņlellītes un bārkstainās konfektes. Šūsim īpašus dāvanu maisiņus un noformēsim oriģinālas dāvanas.

Raimonds Ozoliņš, t/c Spice Home direktors: „Esam parūpējušies arī par tiem, kas vēlas svētkos paša rokām sagatavot īpašas dāvaniņas, bet īsti nav skaidrs, kā to izdarīt. Spice Home radošajās darbnīcās ikvienam būs iespēja iemācīties pagatavot īpaši mīļu un sirsnīgu dāvaniņu, ņemt to līdzi uz mājām un pārsteigt ar to draugus, radus un paziņas.”
T/c Spice Home 38 māju lietu veikalos Ziemassvētku laikā ikvienam būs īpaša iespēja sarūpēt sev un saviem mīļajiem jaukas Ziemassvētku dāvaniņas par ļoti demokrātiskām cenām, sākot pat no 1 lata.

Uz tikšanos Spice un Spice Home!

Bezmaksas Ziemassvētku pasākumi bērniem t/c Spice pie info centra

Pasākuma laiks
15. – 18., 21. – 23., 28. – 30. decembrī no plkst. 17.00 – 20.00
19. – 20., 25. – 27. decembrī no plkst. 13.00 – 20.00
24. un 31. decembrī no plkst. 13.00 – 17.00

~ Rotaļas kopā ar rūķiem
~ Ziemassvētku dzejolīšu, mīklu, tradīciju, konkursiņi
~ Fotografēšanās ar Ziemassvētku vecīti
~ Ziemassvētku pasta izloze
~ Ceļojumi Pasaku Grāmatā

19. decembrī plkst. 14.00 muzikālā rotaļizrāde „Lācēna Pūkiņa Ziemassvētki” ar Tīģeri, Trusi, Sivēnu un lāci Pūkiņu.

25. decembrī plkst. 14.00 muzikālā rotaļizrāde „Rūķu gads”.

31. decembrī laimes liešana visai ģimenei.

Ziemassvētku radošās darbnīca t/c Spice Home 1. stāvā

Pasākuma laiks
15. – 18., 21. – 23., 28. – 30. decembrī no plkst. 17.00 – 20.00
19. – 20., 25. decembrī no plkst. 13.00 līdz 19.00
26.un 27. decembrī no plkst. 13.00 – 20.00
24. un 31. decembrī no plkst. 13.00 – 17.00

~ Piparkūku cepšana
~ Dāvanu noformēšana
~ Stikla bumbu apzīmēšana
~ Eglītes pušķošana
~ Pirkstiņlellīšu un bārkstaiņo konfekšu gatavošana

Ziemassvētku pasākumu programma un radošās darbnīcas tapušas sadarbībā ar Pasaku namu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV