Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jau sestdien – pirmais Labdarības bazārs Berga Bazārā

Lielie Bērnu slimnīcai, 11.12.2009. 10:06

Jau sestdien – 12. decembrī notiks pirmais Labdarības bazārs Berga Bazārā. Populāru mūziķu priekšnesumi, īpaša programma bērniem, Slow Food gardumu degustācija un labdarības izsole ir tikai neliela daļa no bagātīgās programmas, kas sagaida lielus un mazus Berga Bazāra apmeklētājus. Pateicoties producentu kompānijai HansaMedia un tehnoloģiju partnerim Lattelecom, vakara noslēgumu – labdarības koncertu varēs vērot arī interneta tiešsaistē – Apollo portālā un Lielo Bērnu slimnīcai mājas lapā.

Labdarības bazāra Berga Bazārā mērķis ir vākt līdzekļus Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Vecāku mājas rekonstrukcijas pabeigšanai. Pasākumu rīko kustība Lielie Bērnu slimnīcai un Berga Bazāra biedrība ar Berga Bazāra īpašnieku atbalstu.

Tradicionālā zemnieku un amatnieku tirdziņa – Bazāra Berga Bazārā apmeklētājus ar dančiem un rotaļām priecēs folkloras kopas Skandinieki un Grodi, bet uz viesnīcas Hotel Bergs terases uzstāsies koris Kamēr... Īpašu pārsteigumu bazāra gardēžiem sarūpējuši pavāri – Mārtiņš Rītiņš, Māris Jansons un Rihards Frīdenbergs-Kalniņš un viņu palīgi kopā ar tirdziņa zemniekiem – Slow Food gardumu labdarības degustāciju. Savukārt uzņēmums Milda KM apmeklētāju cienastam sarūpējis jauno produktu – Gardigan zupas, bet veikalā Nakts Mēbeles varēs sasildīties ar karstu tēju.

Bērnu rīts iesāksies ar studijas Dauka sagatavoto animācijas īsfilmu programmu kinoteātrī K-Suns. Savukārt bērnu radošajā darbnīcā atradīsies darāmais ikvienam, kas vēlas aktīvi rosīties mākslinieku, arhitektu un Bērnu slimnīcas pedagogu vadībā. Negaidītu pārsteigumu sagādājusi zemnieku saimniecība Rakši – mazie tirgus apmeklētāji varēs nofotografēties ar Andu lamu vai alpaku.

Krodziņā Andalūzijas suns tirgus apmeklētājiem paredzēti muzikāli priekšnesumi – uzstāsies grupas Latte un Ambermusic, Kaspars Rolšteins, Roberts Gobziņš & Resnie Putni, Markus Riva, bet muzikālo pēcpusdienu noslēgs dziesminieks Imants Daksis. Vakara noslēgumā –  labdarības koncerts, kurā uzstāsies Ginta Ēķe, Jolanta Gulbe un Rīgas Sarkanais koris, Juris Kaukulis un grupa Suņa stunda, kā arī Karaliskais improvizācijas teātris. Pasākumu vadīs Valdis Melderis un Pauls Timrots.

Koncerta pārtraukumā notiks labdarības izsole, kurā varēs iegādāties turpat 20 unikālus priekšmetus. Sporta fani novērtēs hokeja nūju ar A.Irbes autogrāfu vai futbolbumbu ar M.Verpakovska parakstu, mākslas cienītāji būs iepriecināti par iespēju iegādāties latviešu mākslinieku gleznas. Savus darbus izsolei atvēlējuši arī rokdarbu meistari, savukārt veikals Nakts Mēbeles – īpaši ērtu spilvenu.

Ikviens, kurš nevarēs tikt uz Andalūzijas suni, lai redzētu lielisko vakara koncertu, varēs to baudīt arī mājās pie datora ekrāna. Pateicoties producentu grupai HansaMedia un tehnoloģiju partnerim Lattelecom, kā arī skaņas un gaismas aparatūras kompānijai A-Sound, tiks nodrošināta vakara koncerta tiešraide interneta portālā www.apollo.lv, kā arī Lielo Bērnu slimnīcai mājas lapā www.lielie.lv.

Programma:
•    9.00-15.00 Bazārs Berga Bazārā, Slow Food degustācija. Folkloras kopas Grodi un Skandinieki, koris Kamēr... un citas aktivitātes.
•    10.00-15.00 Radošā darbnīca bērniem.
•    11.00-13.00 Studijas Dauka animācijas filmu izlase kinoteātrī K Suns.
•    12.00-15.00 Zemnieku saimniecības Rakši pārsteigums – fotografēšanās ar īpaši sapostu lamu Ziemassvētku tērpā un alpaku.
•    12.00–15.00 Andalūzijas sunī dzied Latte, Ambermusic, Kaspars Rolšteins, Roberts Gobziņš & Resnie putni, Markus Riva un Imants Daksis.
•    17.00-20.00 Vakara koncerts Andalūzijas sunī. Uzstājas Ginta Ēķe, Jolanta Gulbe-Paškeviča&Rīgas sarkanais koris, Juris Kaukulis, Suņa stunda un Karaliskais improvizācijas teātris.
•    Koncerta pārtraukumā – 18.00 labdarības izsole.

Kas ir Lielie Bērnu slimnīcai?
Lielie Bērnu slimnīcai ir kustība, kura nešķiro medijus, cilvēkus vai organizācijas pēc piederības, valodas vai statusa. Lielie bērnu slimnīcai nav sabiedriska organizācija, tas nav mārketinga projekts, un iniciatīvas grupa nav starpnieki ziedojumu vākšanā. Ziedojumu saņēmējs ir Bērnu slimnīcas fonds, kas nodrošina caurskatāmu ziedoto līdzekļu un vērtību izlietošanu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV