Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sony piedalīsies Bright Green izstādē

Sony Preses centrs, 11.12.2009. 12:43

Lai demonstrētu savu ieguldījumu vides aizsardzības jomā, Sony piedalīsies Bright Green izstādē 12. un 13.decembrī, kas notiek vienlaicīgi ar ANO Klimata pārmaiņu konferenci Kopenhāgenā.
Sony piedalīsies Bright Green izstādē

Sony stendā būs Izpētes un attīstības vadītājs Morgans Deivids ar Forest Guard bērnu komandu. Sony sadarbojas ar bērniem, lai palīdzētu viņiem ar Forest Eye ideju. Tā ir sistēma, kas izmanto uz saules baterijām darbināmu novērošanas kameru tīklu un brīvprātīgos uzraugus, kas internetā seko līdzi iespējamām ugunsgrēka briesmām pirms ugunsgrēki vēl ir izpletušies. 

Zaudētāji no meža ugunmsgrēkiem ir ne tikai cilvēki, bet tā ir arī milzīga vides problēma – skābeķļa dioksīda izmeši šo ugunsgrēku laikā ir līdzvērtīgi tam, ko rada vairāki miljoni mašīnu uz ceļiem gada laikā. 

Dānijas kroņprincis, kā arī Dānijas premjerministrs apmeklēs Bright Green un satiksies ar Forest Guard komandu kā arī pasaulslaveno izgudrotāju Dīnu Keimenu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV