Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jaunā gada sagaidīšana Liepājas Rožu laukumā

Krista Kalnarāja, 23.12.2009. 13:02

Vēl tikai dažas dienas atlikušas līdz Jaunā 2010. gada sagaidīšanai. Tradicionāli liepājniekiem tiks dota iespēja pulksten 24:00 satikties Rožu laukumā, lai viens otram novēlētu mīlestību, veselību un sirds gudrību nākošajā gadā.
Jaunā gada sagaidīšana Liepājas Rožu laukumā

Jau no pulksten 21:00 Rietumu radio ēterā skanēs svētku programma, kurā skanēs apsveikumi un laba vēlējumi. Intervijas ar Goda un Gada liepājniekiem ļaus atskatīties uz aizvadītajā gadā paveikto, loloto un nepiepildīto. Radio ēterā tiks atskaņota Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera un Ministru prezidenta Valda Dombrovska uzruna latviešu tautai.

Pulksten 23:00 Liepājas Svētās Trīsvienības katedrālē notiks Vecgada koncerts, kurā piedalīsies koris „Intis” un "Sarkanais koris" diriģentes Ilzes Valces vadībā, ērģelnieks Lotars Džeriņš un Liepājas Simfoniskā orķestra mākslinieks Reinis Lapa.

Savukārt pulksten 24:00 visi liepājnieki tiek aicināti uz Rožu laukumu. Šogad organizatori izvēlējušies neuzstādīt lielos ekrānus, tomēr kā pārsteigums ir tas, ka svētku salūts tiks šauts no divām dažādām vietām. Viens salūts tradicionāli gaisā šausies no skvēra pie Liepājas Universitātes, bet otrs no Baznīcas un Skolas ielas stūra. Salūta ilgums plānots 7 minūtes.

Organizatori informē, ka 31. decembrī būs satiksmes ierobežojumi Pumpura un Zivju ielā pie Rožu laukuma. Salūta laikā satiksme tiks apturēta pilsētas centrā. Automašīnu īpašnieki tiek aicināti nenovietot savus spēkratus salūta tuvumā, kā arī visi liepājnieki tiek aicināti izmantot pilsētas sabiedriskā transporta pakalpojumus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV