Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Projekts Pēdas aicina uz akciju “Turies Latvija!”

Projekts Pēdas, 07.01.2010. 12:31

Ir sācies jauns – 2010. gads. Kā jau ierasti, tas visiem sākas ar jaunām cerībām, apņemšanos un jaunām iecerēm. Neļausim drūmām domām un drūmām priekšnojautām par mūsu Valsts nākotni aptumšot mūsu cerības un vēlmi dzīvot cilvēku cienīgu dzīvi savā zemē.

Domām ir milzīgs spēks. Mums nevienam nepatīk dzīvot miskastē, tāpēc darīsim visu iespējamo, lai iedvesmotu gan sevi, gan apkārtējos uz pozitīvām domām un pozitīviem darbiem. Iestāsimies viens par otru.

Aicinām visus 13. janvāra rītā plkst. 9.00 iziet ielās un lūgt par Latviju. Lūgt par sevi. Lūgt par saviem līdzcilvēkiem.

Tauriņš, simbolizē Latviju, kurai rauj nost spārnus, bet tā joprojām ir saglabājusi savu nacionālo piederību un cīnās par izdzīvošanu.

Projekts Pēdas ir iestājies par tīru un sakoptu Latviju šī vārda tiešā nozīmē. Sakopsim savu zemi un sakopsim savas domas. Uz tikšanos 13. janvārī plkst. 9.00 Latvijas ielās un domās!

Un lai mūs labāk sadzird un saredz, ņemsim līdzi zvaniņus un dziesmas. Iezvanīsim un iedziedāsim šo rītu. Mums noteikti izdosies.

Uz tikšanos 13. janvārī  plkst. 9.00 Latvijas ielās un domās!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV