Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Laikraksts "Izglītība un Kultūra" izveidojis jaunu izglītības nozares portālu "izglitiba-kultura.lv"

Violeta Brenčeva, 08.01.2010. 11:53

Šodien sācis darboties laikraksta "Izglītība un Kultūra" izveidotais jaunais izglītības nozares portāls "izglitiba-kultura.lv".

"Izdevniecība IKK", kas izdod laikrakstu "Izglītība un Kultūra" ir saturiski bagātinājusi un vizuāli pilnveidojusi laikraksta mājas lapu, pārveidojot to par vispusīgu izglītības nozares portālu plašai auditorijai, kas strādā izglītības jomā un interesējas par to.

Jaunais portāls ir veidots kā informatīvs un analītisks izglītības nozares portāls, kurš piedāvā saviem lasītājiem jaunu saturu - ziņas, analītiskus rakstus, intervijas ar nozares praktiķiem, viedokļus un komentārus, ekspertu blogus, rakstu arhīvu, fotoreportāžas.

Izglītības nozares portāla viens no mērķiem ir veidot atgriezenisko saikni ar savu lasītāju. Tāpēc portālā ir iespēja ikvienam uzdot sev interesējošus jautājumus saistībā ar izglītības jomu uz kuriem laikraksta redakcija meklēs atbildes iepazīstinot ar tām arī pārējos laikraksta lasītājus un portāla apmeklētājus. Tāpat arī portālā būs iespējams piedalīties aptaujās un izteikt savu viedokli par aktuāliem izglītības nozares jautājumiem.

Šobrīd, kad izglītībā valda nemitīgas pārmaiņas ir nepieciešams uzticams un visaptverošs izglītības nozares informācijas avots, kurā pieejama visa nepieciešamā informācija gan izglītības iestāžu darbiniekiem - skolu direktoriem, skolotājiem, augstskolu un pirmsskolas izglītībā strādājošajiem, izglītības profesionālo organizāciju pārstāvjiem, skolēniem, skolēnu vecākiem.

Portāls saviem apmeklētājiem sniegs iespējas sekot līdzi izglītībā notiekošajam, analizējot gan izglītības jomas problēmas, uzklausot lēmumu pieņēmēju un praktiķu viedokļus, meklējot jaunas iespējas un kopīgi diskutējot par aktuāliem jautājumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV