Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

TV6 sumina Nenotveramo Aivaru no Ventspils

Marta Zandersone, 20.01.2010. 14:50

Vairs nav aiz kalniem 29.janvāris, kad vārda dienu svinēs Latvijas slavenākais Aivars - Nenotveramais no Ventspils! Par godu viņam TV6 piedāvā filmu Noķer mani, ja vari!! Tas ir tik atpazīstams stāsts par afēristu, kas tin ap pirkstu izmeklētājus, iegūstos savā īpašumā miljonus. Filmā nenotveramo varoni izmeklētāji nevarēja pieķert gadu gadiem! Tik dzirdēti, ne?! Svētki Aivaram un mums ar filmu kā dāvanu Noķer mani, ja vari jau 29.janvārī 21:50 tikai TV6.
TV6 sumina Nenotveramo Aivaru no Ventspils

Svinam Aivarus!

Vairs atlikusi nedaudz vairāk kā nedēļa līdz Aivara vārda svētkiem un to kārtīgai nosvinēšanai! TV6 turpina labākās tradīcijas un īpašos svētkos sumina kādu ievērojamu un visiem zināmu Latvijas pilsoni - 29.janvārī prieks un laime tikusi Nenotveramajam Aivaram no Ventspils! Tiks līksmots un arī dāvanas neizpaliks - piektdienas vakarā jubilārs un viesi varēs nodoties lieliskas filmas Noķer mani, ja vari baudīšanai. Stāsts taču zināms un tik atbilstošs svētkiem?!

Noķer mani, ja vari

Filma ir balstīta uz patiesu stāstu par amerikāņu pusaudzi, kurš, nesasniedzot 19 gadu vecumu, jau kļuva par vienu no FIB meklētākajām personām. Kad zēnam bija sešpadsmit, ģimene sabruka un viņam nācās pašam cīnīties par eksistenci, ko veica ar vērienu - viltoja bankas čekus, iekasējot vairāk kā divarpus miljonus dolāru dažādās bankās, veiksmīgi uzdevās par lidmašīnas pilotu, ārstu un juristu. Viņš dzīvoja apskaužamu un piedzīvojumiem bagātu dzīvi, tomēr visu šo laiku jutās bezgalīgi vientuļš. Pēc filmas noskatīšanās rodas jautājums - kas ir Ventspils Nenotveramā Aivara rīcības pamatā?!

Dāvana Nenotveramā Aivara dienā - Noķer mani, ja vari 29.janvārī 21:50 TV6!

Bez bremzēm!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV