Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Nordea “Iespēju skolā” turpinās pieteikšanās stipendiju konkursam

Dagnija Stuķēna, 25.01.2010. 15:35

Vēl nedēļu, līdz 31. janvārim bezdarbnieki aicināti pieteikties jau otro reizi izsludinātajā Nordea bankas „Iespēju skolas” stipendiju konkursā. Stipendiju programmas mērķis ir iesaistīt tos Nordea klientus, kas šobrīd ir palikuši bez darba, „Iespēju skolas” lekciju vadīšanā, par to saņemot Nordea ikmēneša stipendijas.

„Arī šogad mēs turpinām „Iespēju skolas” stipendiju programmu, aicinot mūsu klientus, kuri zaudējuši darbu, dalīties pieredzē un zināšanās ar citiem bezdarbniekiem par tādām tēmām, kas palīdzētu šodienas bezdarbniekam kļūt par rītdienas uzņēmēju. Stipendija ir arī lieliska iespēja papildināt savus ikmēneša ienākumus tiem bezdarbniekiem, kam pabalsts vairs netiek izmaksāts, vienlaikus arī atsvaidzinot savas profesionālās zināšanas un iemaņas. Bez tam, iegūtā stipendija noteikti palīdzēs celt stipendiātu pašapziņu un sajust uzvaras garšu un, kas zina, tā var kļūt par svarīgu soli darba iegūšanai nākotnē,” norāda Nordea bankas Personāla vadītāja Viktorija Veisa.

Stipendiju konkursā gaidām pieteikumu no dažādu jomu profesionāļiem, kas šobrīd ir zaudējuši darba vietu, taču pirms jaunas darba vietas atrašanas vēlas dalīties ar savu pieredzi un zināšanām, apmācot citus „Iespēju skolas” dalībniekus. Taču īpaši aicinām pieteikties to jomu profesionāļus, kuru zināšanas varētu noderēt uzņēmējdarbības uzsākšanai, piemēram, piedāvājot semināru tēmas par finansējuma piesaisti, biznesa plānu sastādīšanu, pārdošanas un mārketinga pamatiem, un citas. Konkursā tiks vērtēta kandidātu līdzšinējā darba pieredze un zināšanas, prezentēšanas prasmes un piedāvātā temata potenciālais lietderīgums citiem programmas dalībniekiem. 

Šobrīd Nordea mācību programmā „Iespēju skola” seminārus pasniedz arī Nordea bankas pirmie stipendiāti. Vita Brakovska un Andris Alksnis savas zināšanas inovāciju un darba tiesību jomā kopš decembra pasniedz citiem „Iespēju skolas” dalībniekiem, par to saņemot arī Nordea bankas stipendijas.

Pieteikumus „Iespēju skolas” stipendijām var aizpildīt līdz 31.janvārim Nordea bankas mājas lapā: www.nordea.lv.


Par „Iespēju skolu”

Nordea mācību programmu bezdarbniekiem „Iespēju skola” īsteno Nordea, sadarbībā ar Latvijā vadošajiem mācību un personāla atlases uzņēmumiem „Triviums Apmācība”, „CV-Online Latvia”, „Fontes Vadības konsultācijas” un „Demarsch”. Mācību nodarbības vada arī Rīgas Ekonomikas Augstskolas Mentoru kluba valdes priekšsēdētājs Juris Grišins un Nordea bankas darbinieki – finanšu plānošanas eksperts Zigmārs Valtmanis un mazo uzņēmumu piesaistes daļas vadītāja Kristīne Lomanovska.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV