Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Uzzini biznesa veiksmes noslēpumus starptautiskā konferencē „JCI Eiropas Prezidentu Tikšanās - 2010”

Ieva Stumpe, 26.01.2010. 10:39

Biznesa veiksmes noslēpums bieži vien slēpjas jaunu zināšanu un prasmju iegūšanā, kas veicina mūsu konkurētspēju salīdzinājumā ar citiem. Flirta paņēmienus biznesā, jaunu biznesa ideju radīšanu un citus tematus jebkurš interesents var apgūt vairāk starptautiskās konferences „JCI Eiropas Prezidentu Tikšanās - 2010” laikā, kas notiks Rīgā, viesnīcā „Maritim Park Hotel”,  18.-21.februārī.

Konferences ietvaros tiks organizēti vairāki apmācību semināri, tajā skaitā – par pārdošanas tehnikām - „It’s all about selling!”, par starptautisko komunikāciju - „The Challenge of International Conflict management – How to Solve Conflicts With your international partners”, par biznesa ideju radīšanu - „GPS for Entrepreneurs”, jaunu biznesa uzsākšanu - „Do your thing! From idea to Business” un citas!

Dalībnieki var izvēlēties, kuras apmācības un konferences dienas apmeklēt.

Savukārt produktu prezentācijas „Trade Show” laikā Latvijas ražojošajiem un tirgojošajiem uzņēmējiem ir iespēja prezentēt savu produktu vai pakalpojumu. Trade Show norisināsies 5 stundas 19. februārī no 15:00-20:00.
 
Kā norāda konferences organizatore Baiba Kociņa: „konferences vērtība ir ne tikai lieliskās apmācības, bet arī neformālo tikšanos iespēja starp Latvijas un ārvalstu jaunajiem uzņēmējiem.”

Pasākums paredzēts gan uzņēmumiem, gan privātpersonām, kas vēlas pilnveidot savas zināšanas un iemaņas, kā arī veidot jaunus kontaktus.

Konferences darba valoda – angļu.

Reģistrēties konferencei, aplūkot programmu, treneriem, kā arī iegūt citu interesējošo informāciju iespējams konferences mājas lapā http://www.jci-epm2010.org/.

Konferenci atbalsta: „YourRun”, viesnīca „Maritim Park Hotel Rīga, „Polis & Valerts”, taksometru kompānija „Lady Taxi”, aviokompānija „Lufthansa”, „Outdoor Latvia”, muzikālais restorāns-klubs „Fīlings”, Hansabuss Latvia, SIA Info Baltic.

Konferenci rīko biedrība „JCI Latvia” - starptautiska bezpeļņas organizācija, kas apvieno jaunus profesionāļus un uzņēmējus vecumā no 18 līdz 40 gadiem. Nacionālās JCI organizācijas darbojas vairāk kā 100 valstīs, kas sevī ietver vairāk kā 6,000 nodaļas un vairāk kā 200,000 aktīvu biedru visā pasaulē, piedāvājot iespēju jauniem cilvēkiem pilnveidot sevi, attīstīt līdera spējas, sociālo ieinteresētību un atbildību, uzņēmējdarbību un sadarbību ar līdzcilvēkiem, radot pozitīvas pārmaiņas sabiedrībā. Vairāk informācijas: www.jci.cc

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV